AKKUŞ GROUP GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GÖNÜLLERE HİTAP ETTİ

AKKUŞ GROUP GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GÖNÜLLERE HİTAP ETTİ

AKKUŞ GROUP GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ GÖNÜLLERE HİTAP ETTİ

 Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Akkuş Group iftar yemeği Akkuş çay Fabrikası Bahçesinde yoğun bir katılımla gönül sofrasında misafirlerini ağırladı.




Akkuş Group Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Akkuş ,Mustafa Akkuş, Adem Akkuş, İsmail Akkuş ve Muhammet Akkuş misafirleriyle tek tek ilgilendi.

Çay Sektörünün  önemli isimlerinin iştirak ettiği yemeğe Çaykur Genel Müdür yardımcısı Dr Turgay Turna, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan,borsa meclis başkanı resul okumuş, Kamu özel Özel Bankaların Rize Şube Müdürleri, Sivil Toplum Örgüt Başkanları İş Adamları Of spor Kulüp Başkanı Olcay Saral, İyidere Ve Trabzon’un Of İlçesinde Çok Sayıda davetli iştirak etti.

Gönül Sofrasında Bir araya Gelen Çay Sektörünün duayenleri Başlayan Çay Kampanyasının Bölge İnsanına Hayır Getirmesi temennisinde bulunarak kaliteli çay toplamanın Türk çayının geleceği için çok önemli olduğunu ifade eden sohbetler gerçekleştirdiler.

Yaklaşık 900 kişinin iştirak ettiği Akkuş Group Geleneksel İftar Yemeğinde tutulan oruçlar aynı sofralarda açıldı.

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkuş yemeğe katılım sağlayan bütün dostlarımıza değerli konuklarımıza çok çok teşekkür ediyorum dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.