"AMACIMIZ RİZE'YE HİZMET"

"AMACIMIZ RİZE'YE HİZMET"

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, "Performansımızı artırıp elimizden gelen en iyi çalışma atmosferini oluşturarak Rize'ye hizmet etmek durumundayız" dedi.

Kasap, yaptığı açıklamada, göreve başladığı günden bu yana dört aylık bir süre geçtiğini, bu sürenin personelin birbirini anlama, tanıma ve performansını görme süreci olduğunu belirterek, "Bundan sonra taşların yavaş yavaş yerine oturmaya başlayacak. Buna herkesin hazırlıklı olmasını gerekir. Bu zamana kadar geçen sürenin bir deneme süreci oldu" dedi.

Asıl amaçlarının Rize'ye hizmet olduğunu ifade eden Kasap, "Performansımızı arttırıp elimizden gelen en iyi çalışma atmosferini oluşturarak Rize'ye hizmet etmek durumundayız. Personelin alışılmış formatların dışına çıkmakta zaman zaman zorlanıyor" diye konuştu.

Kasap, yeni geçilen sistemi bütün çalışanların farketmesi gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:

"Her çalışan kendi biriminin sorumluluğu içerisinde olmalıdır. Personel kendisine gelen iş takvimini biliyor ve takip ediyor olmalıdır. Yukarıdan herhangi bir telkin gelmeden kendisi oluşturmuş olduğu iş takvimine göre ne gerekiyorsa yapması gerekiyor. Ekip ruhunu oluşturmak için en başta kendisinin, sonra yardımcılarının, müdürlerinin, şeflerinin, memurlarının ve işçilerinin bu doğrultuda karşılıklı sorumlulukları bilerek çalışmaları yürüteceğiz. Rize Belediyesi'ni en kısa sürede kurumsal yapıya taşımak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.