Anap Rize İl başkanı Berat Özkan Görevi Ceyhun Yılmaz’a devretti

Anap Rize İl başkanı Berat Özkan Görevi Ceyhun Yılmaz’a devretti

Anavatan Partisi Rize Eski il başkanı Özkan yaptığı yazılı açıklamada ‘’ Partimizin Rize’de daha aktif siyaset yapabilmesi için ve bazı özel nedenlerimden dolayı 2018’den bu yana büyük bir onurla taşıdığım Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığı görevini, bu görevi hakkıyla yapabileceğine inandığım Sayın Ceyhun Yılmaz’a devrediyorum. Partimize ve Rize halkına hayırlı olsun. Anavatan Partisi hiç bir şekilde hız kesmeden çalışmalarına devam edecektir. ’’ dedi.

 Anavatan Partisi Rize Eski il başkanı Özkan yaptığı yazılı açıklamada ‘’ Partimizin Rize’de daha aktif siyaset yapabilmesi için ve bazı özel nedenlerimden dolayı 2018’den bu yana büyük bir onurla taşıdığım Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığı görevini,  bu görevi hakkıyla yapabileceğine inandığım Sayın Ceyhun Yılmaz’a devrediyorum. Partimize ve Rize halkına hayırlı olsun.  Anavatan Partisi hiç bir şekilde hız kesmeden çalışmalarına devam edecektir. ’’ dedi.

 
Ceyhun Yılmaz Kimdir?
 
1978 Yılında Rize merkezde hayata geldi. Gençlik yıllarından beri Rize’de ticaretle uğraştı. Şuan da kendi işyerini işletmekte. Esnaf çevresince sevilen ve bilinen bir isim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.