ANKARA RİZE MERKEZ DERNEĞİNDEN CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYATINDA AHMET MİNDER'E ZİYARET

ANKARA RİZE MERKEZ DERNEĞİNDEN CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYATINDA AHMET MİNDER'E ZİYARET

Rize Merkez Derneği , Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet MİNDER'i ziyaret etti.Ziyarette Rize Merkez Derneği Başkanı,yönetim kurulu ve Rizeliler adına sayın Ahmet MİNDER'e plaket taktim etti.

Rize Merkez Derneği,faaliyetlerini anlatma ve Ankara'da öğretim gören Rizeli öğrencilerin sorunlarını paylaşmak,ve Rizeli Bürokratları ziyaret etme kapsamında,Cumhurbaşlığı Personel Daire Başkanı ve Eski Güneysu Belediye Başkanı Ahmet MİNDER'i Ziyaret etti.
Ziyarette  Dernek Başkan'ı Maksut BIYIK, Başkan Yardımcıları Fahrettin KAYA,Muammer BOSTAN,genel sekreter Abdurrahman AKSU,yönetim kurulu üyelerinden; Arif Semih KÖSE,Tamer TURAN,Hasan DELAL oluşan heyet,Ahmet MİNDER'e sorunları aktardıktan sonra Rize Merkez Derneği adına teşekkür plaketi sundular.
Ahmet MİNDER ziyarette dernek yetkililerine "Ankara'da öğrenim gören gençlere her şekilde muhakkak destek olunması istediğini,bu tür derneklerin asıl amacının da bu olması gerektiğini "ifade etti.Ardından bu konuda yönetim kurulu üyerine destek olacağının söyleyen MİNDER,ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Rize Merkez Derneği başkanı Maksut BIYIK'sa "amaçlarının da Ankara'da öğretim gören öğrencilerin gurbette çektikleri memleket özlemini gidermek olduğunu söylerken,öğrenci arkadaşlara her anlamda kapılarının açık olduğunu" ifade etti.Başkan BIYIK Rizeli bürokratları ziyaretleri ziyaretlerinin devam edeceğini bildirirken,ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.