Ardeşen GSK, Muratpaşa BSK`ya 27-17 Mağlup Oldu

Ardeşen GSK, Muratpaşa BSK`ya 27-17 Mağlup Oldu

Hentbol Bayanlar Süper Ligi play-off yarı final ilk maçında kendi evi ve seyircisi önünde Muratpaşa Belediyespor`u ağırlayan Ardeşen Gençlikspor 27 – 17 mağlup olarak seride 1-0 geriye düştü. İki takım arasındaki ikinci karşılaşma 17 Nisan`da Antalya`da oynanacak.

Karşılaşmanın ilk devresi de 13-11 Muratpaşa BSK üstünlüğünde tamamlanmıştı.NTVspor ekranlarından canlı olarak yayınlanan karşılaşma da 4 bin’e yakın taraftar Ardeşen GSK’yı desteklerken, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Mehmet Yerebakan, Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Biberoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Daire Amirleri, STK Temsilcileri ve davetliler de izledi.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: 17 - Muratpaşa Belediyesi: 27

Salon: Ardeşen Meslek Yüksekokulu

Hakemler: Yüksel Çalkuç, Fuat Çam

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü: Jelena (Serpil), Yasemin, Rüveyda 3, Neslihan 2, Mesude, Buket 6, Mehtap 4, Gamze 2, Tülay

Muratpaşa Belediyesi: Sevilay (Fatma), Olga, Marina 5, Kübra 4, Perihan 5, Ines, Ayla, Didem 6, Serpil 6, Nurceren 1, Meral

İlk yarı: 11-13

İki dakika cezası alanlar: Neslihan (2), Mesude, Buket, Rüveyda, Tülay (Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü), Didem (2), Nurceren, Serpil (Muratpaşa Belediyesi)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.