Ardeşen Muhtarları İftarda Buluştu

Ardeşen Muhtarları İftarda Buluştu

Başkan Gültekin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Gültekin Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Ardeşen Belediyesi her ay düzenlediği muhtarlar toplantısını Ramazan ayı içinde de verdiği bir iftarla yaptı. Gerek Köy gerekse Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin İftar öncesi ve sonrası tüm muhtarlarla yatırımlar ve belediye hizmetleriyle ilgili de istişare etme imkanı buldu.
Ardeşen Belediyesi Sahil Çay Bahçesinde verilen İftar yemeğine Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Hasanoğlu, Ardeşen Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu, Rize Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı Murtaza Özyanık, Ardeşen Belediye Meclis Üyeleri, Ardeşen ve Tunca muhtarları katıldı. 


 
İftar sonrası muhtarlarla istişarelerde bulunan Başkan Gültekin düzenlenen programla ilgili şunları söyledi; Belediye yatırım ve hizmetlerinde, her daim özverili çalışmaları ile yanımızda duran çok kıymetli Muhtar arkadaşlarımızla bu akşamki İftar soframızı paylaşmaktayız. Davetimize icabet ederek, İftar soframızı onurlandıran Ardeşen Mahalle Muhtarlar Denek Başkanım Engin HASANOĞLU ve Mahalle Muhtarlarıma, Ardeşen Muhtarlar Denek Başkanım Maksut ÇIRAKOĞLU ve Köy Muhtarlarıma, Tuncalı Muhtarlarıma ayrıca Belediye Meclis Üyelerime, iştiraklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu güzel buluşmada Muhtarlarımızla gerek 24 Haziran seçimleri gerek Belediye hizmetleri ve gerekse mahallelerdeki çalışmalarımızı yeniden istişare etme imkânı bulduk.
















 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.