Ardeşen’de Hentbol Şöleni Yaşanacak!

Ardeşen’de Hentbol Şöleni Yaşanacak!

Hentbol’da Kızlar ve Erkekler Gençler Türkiye Şampiyonasında Geri Sayım Başladı. Bu Cuma Günü, Ardeşen’de 4 Günlük Hentbol Şampiyonası Heyecanı Yaşanacak. Bu Süreçte Onlarca Kız ve Erkek Takımı Adını Final’e Yazdırabilmek İçin Ardeşen’de Mücadele Edecek.

24-28 Mayıs 2013 tarihinde Rize, Sivas, Zonguldak ve Antalya'da oynanacak olan Gençler (Kız / Erkek) yarı Final müsabakaları için geri sayım başladı.

Türkiye Şampiyonasında Yarı Final’e Yükselen takımlar 4 grup halinde aynı tarihlerde mücadele edecek. Kızlar’da ve Erkeklerde B Grupları karşılaşmaları Ardeşen’de Oynayacak.

Ardeşen GSK’nın a yer aldığı bayanlar B grubu karşılaşmaları Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Rize Gençlik’in yer aldığı erkekler B grubu karşılaşmaları ise Ardeşen Gençlik Hizmetleri, Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

İşte Mücadele Edecek Olan Takımlar...

KIZLAR:



ERKEKLER:


Karşılaşmaların yapılacağı net tarih ve saatlerin yer alacağı fikstür çekimleri ise 23 Mayıs 2013 Perşembe günü Ankara'daki Türkiye Hentbol Federasyonunda yapılacak...


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.