Ardeşen'de Ödüllü Yarışma

Ardeşen'de Ödüllü Yarışma

Ardeşen Belediye’sinin düzenlemiş olduğu yaz etkinlikleri kapsamında Sokak Basketbolu“Streetball” turnuvasında 50’yi aşkın takım ve 200 sporcu mücadele edecek.

Ardeşen’ Belediye Başkanı Sayın Hakan GÜLTEKİN de turnuvaya ev sahipliği yapmanın yanında veteran gurubunda bir takım kurmak suretiyle spora ve sporcuya verdikleri öneme de dikkat çekmektedir.

Turnuvaya İstanbul, Trabzon, Rize, Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Arhavi ve Ardeşen’ den 200 basketbolcu Ardeşen’ de ter dökecek.

01 Ağustos 2015 saat 18:30 da açılışının yapılacağı turnuva gerek sürprizleriyle, gerek ödülleriyle, gerek ikramlarıyla adeta festival havasını yaratacak.

02 AğustoS 2015 günü saat 18:30 da ikinci günün etkinlikleri başlayacak ve 03 Ağustos 2015 günü saat 19:00 da final maclariyla baslayip kupa töreni ve hediyelerle program sonlanacak.

Turnuvaya gelen izleyiciler de yarıştırılacak…

Serbest atışların yaptırılacağı programda başarı kaydedenlere iki büyük ödül verilecek…

Dünyanın her bir köşesinde spor faaliyetlerine destek veren Redbull ekibi de turnuva boyunca sporculara ve seyircilere ürün sağlayacak. Yöremizin ve ülkemizin damak tadı Çaykur da turnuva boyunca Çay ikramları olacak.

Turnuvaya Başvurular 30 Temmuz Perşembe günü mesai bitimine kadar devam ediyor… Ayrıntılı bilgi ardesenstreetball@gmail.com

Ardeşen Belediyesi Beyaz Masa Birimi Alo 153

05544719227 Salih NAVDAR

05447151247 Hamza DERECİ


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.