Asım ÇİLLİOĞLU'ndan İstihdam Oluşturacak Proje Açıklaması

Asım ÇİLLİOĞLU'ndan İstihdam Oluşturacak Proje Açıklaması

Riport Yönetim Kurulu Başkanı ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Asım Çillioğlu bölgeye ciddi anlamda istihdam oluşturacak projeyi kamuoyu ile paylaştı

 Riport Yönetim Kurulu Başkanı ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Asım Çillioğlu bölgeye ciddi anlamda istihdam oluşturacak projeyi kamuoyu ile paylaştı.Çillioğlu yeni dönemle birlikte üretime ve yatırıma önem verilmesi gerektiğini ifade ederek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın oluşturacağı yeni kabibeyle birlikte başlayacak yeni dönemde bizlerde ülkemize ve bölgemize istihdam oluşturacak bu projeyi kamuoyu ile paylaşmak istedik dedi.








 
Usta ellerden çikmiş bir projeyi anlayabilmek için önce ön yargılarınızdan arınmalısınız daha sonra proje ilği değil bilgi alanınıza girmiyor ise mutlak bir bilenden destek almalısınız. Tüm bunlardan sonra hala eleştiri yapacak fikrinizın oluşmaması ise vatanseverlik duygularımız ile bu projeye nasıl katkı sağlar, sizinde istihdam, üretim, kamusal fayda sağlayacak bir desteğiniz olacaktır inşallah. Her şey vatan için!

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.