Avcı, Bütün Rize’yi Başbakan’ın Mitingine Davet Etti

Avcı, Bütün Rize’yi Başbakan’ın Mitingine Davet Etti

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı katıldığı bir televizyon programında 2015 seçim çalışmalarını değerlendirerek, bütün Rize’yi 28 Nisan Salı günü saat 17:00’de Rize Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun mitingine davet etti.

CUMHURBAŞKANI’NIN EVİNE YAKIŞIR BİR KARŞILAMA

Miting alanının Cumhurbaşkanı’nın iline yakışır bir şekilde doldurulmasını istediklerini belirten Avcı, “Rize’nin bu konuda hakikatten bu konuda bir farkı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Rize, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider çıkarmıştır. Ak Parti’nin doğal lideri ve sürükleyicisi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın evine layık bir çalışma yapmamız gerektiği kanaatini her zaman taşıyoruz. Yeni Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu çok görkemli ve coşkulu, Cumhurbaşkanımız’ın babaocağına yakışır bir şekilde karşılama yapmak için arkadaşlarımızla birlikte özenli bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

EŞİNE AZ RASTLANIR BİR ADAY TANITIM TOPLANTISI

 

Rize ölçeğinde bir ile göre oldukça yoğun katılımlı bir aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdiklerini söyleyen Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Teşkilatımızla birlikte çok güzel bir aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Bütün aday adayı arkadaşlarımız, Rize’nin önde gelen bütün sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ilçe sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve teşkilat mensuplarımızın yoğun teveccüh ve katılımları oldu. Aday tanıtım toplantımıza iştirak eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’nun da bu konudaki görüşleri çok olumlu oldu. Ak Parti’nin, diğer siyasi partilerin büyük kongreleri ölçeğinde bir aday tanıtım toplantısını Rize’de yaptığını düşünüyorum. Vatandaşlarımızın da görüşü bu yöndedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.