Avcı ve Aygöl'den Yerinde İnceleme

Avcı ve Aygöl'den Yerinde İnceleme

Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve Vali Yardımcısı Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl, çalışmaları yerinde inceledi. Engelli Buket'in evine giden yolun yapılmakta olduğunu kaydetti.

Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve Vali Yardımcısı Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl, 2014 yılı yatırım programı çerçevesinde Dörtyol ve Örnek Köy köyünde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Meclis Başkanı Avcı ve Genel Sekreter Aygöl’e inceleme ziyaretleri sırasında, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Kazancı ve İbrahim Türüt ile Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Abdulkadir Uzunoğlu da eşlik etti.

İlk olarak Örnek Köy köyünde incelemelerde bulunan heyeti köy muhtarı ve vatandaşlar köy girişinde karşıladı. Köy halkıyla bir süre sohbet eden heyet köy sorunları hakkında köy muhtarından bilgi aldı.
Devlet millet işbirliğiyle tüm sorunları çözeriz.

Burada ziyaretleri kapsamında açıklamada bulunan İl Genel Meclis Başkanı Avcı, İl Özel İdaresi olarak 351 köyün tamamına hizmet götürmek, köylerin tüm sorunlarını çözmek için gayret gösterdiklerini ifade ederek “Kamu kaynaklarını tasarruflu, yerinde ve planlı olarak halkımıza sunabilmek için çalışıyoruz. Kaynakları en verimli şekilde kullanarak, önceliklerin belirlenip sorunların çözümü için hep beraber gayret göstereceğiz.” dedi.

Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aygöl yaptığı açıklamada, Rize İl Özel İdaresi olarak ‘tüm köylere eşit hizmet’ ilkesi doğrultusunda çalışmalarını yürüttüklerinin altını çizerek “Unutmamak lazım ki, ihtiyaçlar sınırsız, imkânlar sınırlıdır. Tüm köylerin sıkıntılarını aynı anda gidermek elbette mümkün değil ancak; burada esas olan, aciliyet durumlarına göre programlama yapıp sorunları asgariye indirmektir. Kimi köyün su hattı, kimi köyün yolu yenileniyor. Bu şekilde hizmetler bir dönüşüm içerisinde tüm köylere yansıyor. Eksiklerimizi de devlet millet işbirliği ile çözüme kavuşturacağız.” dedi.


"Engeller” Kalkıyor

Daha sonra Dörtyol köyüne geçen heyet, Vali Ersin Yazıcı’nın talimatıyla çalışmaları başlayan Dörtyol’daki engelli Buket kızın evine giden yolun yapım çalışmasını yerinde inceleyerek, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yasin Kavzoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İncelemelerden sonra Buket Kızı evinde ziyaret eden heyet, Buket kızın yola kavuşacak olmasının mutlu heyecanını paylaştılar.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.