BAĞIMSIZ ADAY KORKMAZ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVA EDİYOR

BAĞIMSIZ ADAY KORKMAZ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVA EDİYOR

Rize Bağımsız Millet Vekili adayı Muhammet Korkmaz, Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına Rize’nin Fındıklı ve Ardeşen İlçelerin’de devam etti. Bağımsız adaylığını açıkladığı günden bu yana il ve ilçelerde yoğun bir ilgiyle,sevgiyle karşılanan Korkmaz, ilk olarak Fındıklı İlçesinde yöre insanının sorularına ve isteklerine maruz kaldı. vatandaşlar Korkmaza yaptığı konuşmada,”Fındıklı İlçemizde bir otoparkımız yok ve hiç yapılmadı oysa

 Rize Bağımsız Millet Vekili adayı Muhammet Korkmaz, Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına Rize’nin Fındıklı ve Ardeşen İlçelerin’de devam etti.

 
Bağımsız adaylığını açıkladığı günden bu yana il ve ilçelerde yoğun bir ilgiyle,sevgiyle karşılanan Korkmaz, ilk olarak Fındıklı İlçesinde yöre insanının sorularına ve isteklerine maruz kaldı. vatandaşlar Korkmaza yaptığı konuşmada,”Fındıklı İlçemizde bir otoparkımız yok ve hiç yapılmadı oysa bizler sürekli siyasilerden ve belediye başkanımızdan otopark sorununa çare bulmasını istedik ancak hiç bir dönemde böyle bir girişimde bulunmadılar, sadece seçim zamanlarında bizlere geldiler ve oy istediler.



Öte yandan sanayi esnafının sorunlarını dinleyen Korkmaz, esnafın bir sanayi sitemiz yok demesini şaşkınlıkla karşıladı. yedek parça ve oto yedek parçacılar, yaptıkları açıklamada,”siz Bağımsız bir adaysınız ancak seçilmeniz durumunda özellikle sizlerden bir sanayi sitesi istiyoruz neden istiyoruz çünkü bizler dağınık bir şekilde ilçenin değişik noktalarında dağılmış durumdayız, bunu acilen çözülmesini istiyoruz diyen esnaf, Korkmaza samimi davranarak biz seçilmişlerden bir fayda görmedik. ancak siz bağımsız bir adaysınız gereğini yapacağınızdan endişemiz yoktur,” ifadesini kullndılar

 
”YAĞMUR TURİZMİ İSTİYORUZ”
 
öte yandan yöre insanının özellikle üzerinde vurgu yaptığı Yağmur Turizmi konusunda Korkmaza isteklerini söylediler. burası hem doğası ve havasıyla çok özel bir ilçe olduğundan dolayı güneş turizminden gerekli anlamı kazanamıyor o yüzden bizlerde diyoruz’ki güneş yoksa yağmur var neden olmasın. özellikle şehrin ve ilçenin önde gelenleri bu konuya değinmelerini özellikle istiyoruz,”ifadesini kullandılar.

 
KORKMAZ:” SİZLER İÇİN MECLİSE GİDİP ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”
 
Fındıklıda vatandaşlara bir konuşma yapan Bağımsız aday Muhammet Korkmaz,”ben sizlerin içerisinde yetişmiş bir kardeşinizim istediklerinizi dinledim ve haklı istekler olduğunu gördüm. fındıklı ilçesinde sanayi olmaması beni derinde etkilemiştir. bu insanlar araçlarını nerede tamir ettirecek, bu insanlar nerede duracak. siyasiler neden bu işe el atmıyorlar, ben seçildiğim zaman bu sorunlarınız çözüm bulacaktır hiç şüpheniz olmasın. benim ütün uğraşım bu ve bunun gibi sorunlar olacaktır, diyen Korkmaz,” mecliste bundan sonra bir kardeşiniz var yani tamamen sizden biri istediğiniz gibi bana gelip sorunlarınızı anlatacaksınız bunu samimiyetle söylüyorum,”ifadesini kullandı.


 
”Korkmazın bir sonraki durağı Ardeşen”
 
Fındıklı temaslarının ardından Rize’nin Ardeşen İlçesinde incelemelerde bulunan Korkmaz, burada Ardeşenli vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaştı. ilçeyi baştan başa dolaşan Korkmaz vatandaşların sorunlarını dinledi. oldukça sıkıntılı olduklarını dile getiren vatandaş siyasilerden  dert yandı. bizleri sadece seçim zamanlarında gelen bir siyesi iktidar ve bir siyasi  yapı istemiyoruz. sizler gibi genç insanların  bize gelmesi ve dertlerimizi dinlemesi bizleri memnun etmiştir. ayrıca Çayeli ve Pazar ağırlıklı olmak üzere bir hava alanı yapılıyor peki bizlerde bir vatandaş olarak soruyoruz bize ne faydası olacak yani arazi değerlenmesi bakımından oradaki araziler daha değerli olacaktır o yüzden bizler Ardeşen ilçesine bir şeyler yapılmasını istiyoruz,”ifadesini kullandılar.

 
”KORKMAZ:” SORUNLARINIZ BENİM SORUNUMDUR ”
 
Korkmaz burada yaptığı açıklamada,” Ardeşen büyük bir ilçe gerekli yatırımı ve ilgiyi görmemiş. o yüzden meclise gittim ilk günden itibaren Ardeşen için elimden geleni yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. bu anlamda bütün esnafın sorunlarını dinledim ve esnafın dertli olduğunu  gördüm bu beni oldukça derinde üzmüştür, çünkü bu anlamda siyasilerin bu bölgede hiç bir şey yapmadığını ve sokağa hakim olmadığını görmüş durumdayım bundan sonraki süreçlerde bu yapıyı tamamen değiştireceğim,”ifadesini kullandı.










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.