Bakır :”Oğulcan savaşta arkadaşlarını bırakıp kaçmıştır”

Bakır :”Oğulcan savaşta arkadaşlarını bırakıp kaçmıştır”

Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen Basın toplantısında Rizespor As Başkanı Serkan Karavin, Rizespor Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Sağlık komitesi üyesi Talha Küçükvar, başkan yardımcısı Sedat Abanoz gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Galatasaray'a transferi gündemde olan Oğulcan Çağlayan ile açıklamalarda bulundu. Sözleşmesini tek taraflı fesheden Oğulcan Çağlayan için “cepheyi bırakıp ve kaçtı" ifadelerini kullanan Bakır :”Oğulcan Çağlayan cephede savaşırken  , cepheyi terp ekip kaçmıştır. Oğuzhan Çağlayan’ın Türk futbolu için Zeki, Çevik , ahlaklı tanımlaması vardı. Mustafa Kemal Atatürk’ün bu söyleme aykırı bir davranışta bullundu. Oğulcan opsiyon davasında haklı olur olmaz o ayrı bir davadır fakat Oğulcan Lig’in bitimine 6 hafta kala bu takımın sakatlarının olduğunu bildiği halde kendi pozisyonunda bu takımın alternatifinin olmadığını bildiği halde ve 6 hafta sonra opsiyon durumu ile ilgili herhangi bir hak kaybetmeyeceğini bildiği halde Oğulcan cephede savaşı bırakıp kaçmıştır.” Dedi.

Hakem hatalarına değinen Bakır Cüneyt Çakır’ın Rizespor aleyhinde karar vermekten vazgeçmediğini belirterek :” Cüneyt Çakır, Türkiye’nin yetiştirmiş sayılı hakemlerinden bir tanesi ama nedense Rizespor’un iç saha maçlarında, Rizespor’un aleyhinde karar vermekten vazgeçmiyor. Biz yöneticileri bırakın Rize’de herhangi bir futbolsevere bu haftanın hakemi kim olsun? diye sorun alacağınız cevap Cüneyt Çakır olmasına kim olursa olsundur. Milan Skoda çirkef mi olmak zorunda sahada penaltı kazanabilmesi için? Uğramış olduğu pozisyonda hakemin penaltı verebilmesi için Skoda’nın birilerine saldırmasını gerekiyor. Çok sert bir darbeye maruz kalmasına rağmen sesini çıkarmayan düzgün bir futbolcu olduğu için mi penaltı hakkını alamayacak” ifadelerini kullandı.

OYUN İÇİNDE OYUN KURMAK İSTEYENLER RİZESPOR’U KENDİLERİNE ALET ETMESİNLER

Rizespor basın sözcüsü Hasan Bakır açıklamanın devamında Rizespor üzerinden oyun kurmak isteyenleri ağır bir dille eleştirirken: “ oyun içinde oyun kurmak isteyenler Rizespor’u kendilerine alet etmesinler. Rizespor kesinlikle onların oyunlarının aleti olamaz. Bu camia bu şehir bu duruma asla izin vermez. Buradan da net bir şekilde çağrıda bulunuyoruz. Diyoruz ki, kimse Rizespor camiasını hedef alıp Rizespor camiası üzerinden fatura kesmeye kalkmasın. Rizespor camiası asla bu oyunlar sineye çekmez. Başka bir amaç uğruna Rizespor’u Rizespor futbol takımını kimse kullanmaya kalkmasın. Bu şehirdeki insanlar futbolu bilen insanlardır. Bizler sahada puan alamazsak da bunun hesabını mutlaka kendi taraftarımıza veririz. “ ifadelerini kullandı. 



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.