Başbakan Ahmet Davutoğlu Rize'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu Rize'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu, helikopterle saat 11.55'te Rize'ye geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenecek AK Parti Rize İl Kongresi'ne katılmak üzere özel uçak "ANA" ile Trabzon Havalimanı'na gelen Davutoğlu, buradan helikopterle Rize'ye gitti.

Davutoğlu'nu, Rize RİPORT Limanı'nda Rize Valisi Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı Reşat Kasap ve öteki ilgililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da Rize'ye geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Rize İl Kongresi'nde partililere hitap ediyor.

İŞTE DAVUTOĞLU'NUN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI

Bir paralel çeteyi devreye soktular. Dini görünüm altında bir paralel çeteyi devreye soktular. İşbaşına gelmiş hükümeti yerinden almaya çalıştılar. Cumhurbaşkanı'nı devirmek için her şeyi denediler. Bizim başımızı öne eğdiremediler. Bir daha kardeşlerimizin başını öne eğdirecek hiçbir zulme izin vermeyeceğiz. Tek parti döneminde yapılan zulme karşı çıkmak zorundayız.

"KILIÇDAROĞLU O DAR AKLIYLA..."

Sayın Kılıçdaroğlu o dar aklıyla, o küçük hesaplarıyla bütçe görüşmelerinde Sayın Cumhurbaşkanımızla benim arama fitne sokmaya çalıştı. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızla ilişkimiz, dava arkadaşlığımız siyasetle başlamadı. Ölümle bile bitmez. Bu kardeşlik davasıdır...

"ŞİŞLİ'Yİ BİLE İDARE EDEMİYORSUNUZ"

CHP önce kendi evini düzene soksun. Birbirlerine tehdit yağdırıyorlar. Kılıçdaroğlu’na değil 4 yıl 4 dakika bile bu ülke emanet edilmez. Daha siz Şişli’yi bile idare edemiyorsunuz Türkiye’yi nasıl idare edeceksiniz. Gerçekten CHP son dönemde kendi için yaşadığı çalkantıyla siyaset dersi oluşturuyor

"KURULAN HER KUMPASIN HESABI SORULACAKTIR"

Paralel yapıyla ne kadar işbirliği yaparlarsa yapsınlar, milli iradeyi yenemezler. 14 Aralık'ta yargının sürecinde devam eden bir konu hakkında AB tatil gününde açıklama yapıyor. Yargı hukuksuzluğa müdahale ettiğinde neden rahatsız oluyorlar. Kimse gazetecilik suçundan gözaltına alınmadı. Bunu bilsinler ki Türkiye bir özgürlükler ülkesidir. Türkiye'ye kurulan her kumpasın hesabı sorulacaktır. Yargı ve emniyet için örgütlenenlerden de bunların hesabı sorulur

Davutoğlu Rize'de ,Başbakan Ahmet Davutoğlu Rize programı,Başbakan Rize'de , başbakan davutoğlu Rize'de konuştu, başbakan ahmet davutoğlu rize ziyaretinde bulundu. Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Rize'de, Ahmet Davutoğlu Rize programı, Ak Parti Rize 5. olağan genel kurulu Başbakan Ahmet Davutoğlu. Ahmet Davutoğlu Rize'de, Rize Ahmet Davutoğlu Başbakan Davutoğlu, Ak Parti Rize il başkanlığı kongresi. Ak Parti Rize yeni il kbaşkanı , Rizede ak partinin yeni il başkanı, Ak Parti 5. olağan kongresi yeni başkan seçildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.