Başbakan'a Rize'den Maddi Destek

Başbakan'a Rize'den Maddi Destek

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'de seçim harcamalarına katkı için vatandaşlar bağışta bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı için bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, Rize'deki Ziraat Bankası şubelerinde yoğunluk oluşturdu.

Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyen yaklaşık 300 kişi, Ziraat Bankası'nın Rize Merkez Şubesi önünde toplandı. Gruplar halinde bankaya giren vatandaşlar bağış hesabına havale yaptı.

Bankaya gelen 11 yaşındaki Efsa Mandev de kumbarasında biriktirdiği 19.45 lirasını bağış hesabına yatırdı. Efsa Mandev, gazetecilere yaptığı açıklamada sürekli televizyondan başbakanı izlediğini belirterek, "Büyüklerim böyle bir şey olduğunu söyleyince bende kumbaramı bağışlamak istedim. Kumbaramdaki paralar başbakanıma helal olsun" dedi.


İşadamı Şükrü Cevahir ise  bin 453 liralık bağışta bulundu.

Cevahir, 1453'ün İstanbul'un fethi olduğunu hatırlatarak, "2007 yılında bu hükümet halka kendi iradesiyle cumhurbaşkanını seçme hakkı tanıdı. Bizde bu görevimizi yerine getirmek için buradayız. 10 Ağustos'ta demokrasinin tam anlamı ile gerçekleşmesi ve fethi olacaktır. Bu nedenle böyle bir bağışta bulunmak istedim" diye konuştu.

İşadamı Ali Atılgan ise Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ve 81 ilden başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a büyük destek olduğunu, Rizeli olarak başbakana sahip çıkmanın en başta kendi görevleri olduğu için bağışta bulunduğunu söyledi.











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.