Başbakan`dan Talimatı Aldık

Başbakan`dan Talimatı Aldık

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkan vekili Halim METE, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP’ı makamında ziyaret etti...

TOBB Başkan vekili ve Çaykur Rizespor 2. Başkanı Halim METE, RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTSO Genel Sekreteri Gaffur Karali Başkan Kasap’ı  makamında ziyaret ettiler.

Yapılan Mahalli idareler seçimlerinin ardından göreve gelen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP’ı TOBB Başkan vekili Halim METE,ziyaretinde Çaykur Rizespor Başkanı Metin KALKAVAN’ında sevgilerini ileterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rize Belediyesini ziyaret eden TOBB Başkan Vekili, Başkan Kasap ile Rize`nin sorunlarını ele alan bir sohbet gerçekleştirdi.

Mete; TOBB ve Ticaret odalarının görevi ticaretteki engellerin kaldırılmasını sağlamaktır. Bunu da sağlayan şehirlerde Valilik ve Belediyelerdir. Onun için iç içe çalışmak lazımki şehirlerde işler yürütülebilsin. Seçilen kişilere saygı göstermek onlara destek olmak zorundayız. Sayın Başbakandan da talimat almış birisi olduğum için biz her zaman sizin destekçiniziz. Tek amacımız iyi işler yapabilmenizi sağlamaktır.

METE; Türkiye’deki Denizler konusuna değinerek, “Neredeyse % 90’ı Rize’de olan denizle ilgili, az sayıda amatör Kano sporcuları dışında, hiçbir deniz sporları aktivitesinin Rize’de olmadığını dile getirdi. Başkan vekili, İnşaallah sayın Başbakanımızın da bilgisi dahilinde Bir spor Okulunu ilerleyen günlerde bir toplantı gerçekleştirerek Rize mize kazandırırz. Temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Reşat KASAP, TOBB Başkan vekili Halim METE’nin bu içten ve samimi  sohbeti için teşekkür etti. “Rize için birlik ve beraberlik içerisinde her fırsatta  çalışacaklarını söylediğini dile getirdi. İnşaallah sizinde desteğiniz le Kent’imiz ileriye dönük  daha fazla vizyon vaat edecek bir şehir konumuna gelecektir. Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.