Başkan Bakırcı, Aday Adaylığını Açıkladı

Başkan Bakırcı, Aday Adaylığını Açıkladı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti Rize Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Rize’de birçok hizmetleri bulunan  Endüstri Mühendisi  Bakırcı, 2004 yılından bu yana Rize’de 2 dönemdir Belediye Başkanlığını yürütmekte.

Başkan Bakırcı, eşi Reyhane Bakırcı ile birlikte AK Parti İl teşkilat binasına geldi. Bakırcı, önce AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar’ı ziyaret etti başvurusunu yaptı.

Aday adaylığı başvurusunu kabul eden Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar konuşmasında; "On yıldır Rize Belediye Başkanlığını yürüten Belediye Başkanımız sayın Halil Bakırcı nın yeniden adaylık başvurusu yapması bizleri onurlandırmıştır. Kendisine bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum" dedi.

Aday Adaylığı başvurusunda bulunan ve dosyasını Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar`a sunan Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yaptığı açıklamada;"2004 yılından bu yana Rize de Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu süre içerisinde Ak Parti teşkilatımızın ciddi desteklerini gördüm. Bugüne kadar Rize`ye ciddi anlamda faydalı olabilecek işleri hep beraber yaptık. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın da deyimiyle ustalık döneminde de Rize`mize hizmet etmek istiyorum. İnşallah kısmet olacağına inanıyorum. Hep beraber burada olmak dileğimle Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.