Başkan Kasap Çalışmaları İnceledi

Başkan Kasap Çalışmaları İnceledi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, belediyenin şehir içerisinde yapmış olduğu alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlarla istişare etti.

Göreve geldiği günden bu yana sürekli halk ile iletişim içerisinde olan ve vatandaşın sorunlarını dinleyen, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, dün akşam saatlerinde Rize'de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışma arkadaşlarından bilgiler aldı.

İncelemelerine Çarşı Mahallesi Hafız Seyfullah Sokak, Yeni Evler Sokak, Çeşme Sokak, Halıcılar Sokak ve Orta camii çevresinde devam eden Başkan Kasap, yaklaşık 610 bin TL'lik bir yatırımla yeniden şekillenecek olan ara sokakları denetledi. Rize Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürütmüş olduğu alt ve üst yapı çalışmaları ile yenilenen sokakların içme suyu borusu, yağmur suyu ve kanalizasyon şebekesi, yaya kaldırımı ve ışıklandırma sistemi yenileniyor. Alt yapısı bitirilen sokaklara yüzey sertleştiricili perdahlı beton dökülüyor.

Sokakların, saha çalışmalarını inceleyen ve birim müdürlerinden bilgiler alan Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap, çevre esnafınında memnuniyetiyle karşılaştı. İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Kasap;
"Rize Belediyesi olarak ilimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ekip arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımızın da fikirlerini alıyoruz. Çarşı Mahallemizde birbirine bağlantılı olarak dört ayrı sokakta yapılan alt ve üst yapı çalışmalarımız devam etmektedir. Seçim süresinde görmüş olduğumuz eksiklikleri giderme yolunda yapmış olduğumuz bu çalışmalar vatandaşımızı da memnun etmektedir. Halkımızın memnuniyetini görmek bizlere daha çok çalışma azmi kazandırıyor” dedi.

GEÇİCİ SU KESİNTİLERİ YAŞANACAK

Rize'de yaşanan su kesintilerine değinen Başkan Kasap, son günlerde şehirde yaşanan su kesintilerinin sebebinin vatandaşların daha hijyenik şartlarda su tüketebilmesinin sağlanması için olduğunu belirtti.

Su şebeke hattında uzun yıllardır kullanılan ve ömrü tamamlanmış olan boruların olduğunu ve bunları değiştirmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Kasap, ” Vatandaşlarımızın daha kaliteli bir su tüketebilmesi için bu borularımızı değiştiriyoruz ve yerine dayanma gücü yüksek daha kaliteli boru hatları döşüyoruz. Şehrimizde  kısa süreli su kesintileri yaşanabiliyor ve bundan sonra ki süreçte de belirli saatler arasında kısa süreli kesintiler olacaktır. Yapılacak kesintiler öncesinde ise belediyemiz tarafından kısa mesaj yoluyla ve basın aracılığıyla  vatandaşımız bilgilendirilmektedir. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar doğrultusunda sabır göstererek bizlerden anlayışlarını esirgemeyen halkımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu şehir hepimizin şehridir ve birlikte el ele çalışarak daha yaşanabilir bir Rize için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.