BAŞKAN KASAP, KIZININ NİKAH DEFTERİNİ KENDİ TAKDİM ETTİ

BAŞKAN KASAP, KIZININ NİKAH DEFTERİNİ KENDİ TAKDİM ETTİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın kızı Lena ve Deniz çifti düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

 Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın kızı Lena ve Deniz çifti düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. 

14 Ekim Pazar günü saat:19:00’da Ankara Sincan Akman Düğün salonunda gerçekleştirilecek olan düğün töreni öncesinde İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen nikah törenine katılan davetlileri gelinin ailesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Menduha Kasap ve damadın ailesi Şahin Duman, Aynur Duman salonun girişinde karşıladı. 


 
Nikahın kıyılayacağı salonda davetlilere Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ney dinletisi sunuldu. TBMM 27. Başkanı İsmail Kahraman, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Selami Altınok, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’dan gelen tebrik telgraflarının okunmasının ardından nikah merasimi başladı. 


 
Nikah merasimi için çiftlerin yerini almasının ardından nikah şahitleri davet edildi.  
Deniz Duman ve Lena Kasap çiftinin nikah şahitliğini Rize Valisi Erdoğan Bektaş, ÇAYKUR eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize eski Milletvekili Abdulkadir Kart, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman, Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Köse ve Ömer Ali Kasap yaptı. 


 
Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap kızının nikah töreninde “ Bütün şahitlerimize ve misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bir tarafta kızım diğer tarafta dinen ve kanunen oğlumuz var. Nikah defterini ikisine birlikte veriyorum. Kendi kararlarını artık kendileri versinler. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 


 
Nikah Defterini hem kızına hem damadına aynı anda takdim eden Başkan Kasap, gelen tüm misafirlere de teşekkür etti. 


 
Düzenlenen nikah törenine kamu kurum amirleri, siyasiler, STK temsilcileri, ve çok sayıda davetli katıldı.


 
Fotoğraf çekiminin ardından nikah töreni sona erdi. 



 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.