Başkan Kasap Mahalleleri Geziyor

Başkan Kasap Mahalleleri Geziyor

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap mahallelerde inceleme yaparak muhtar ve mahalle sakinlerini dinliyor.

Daha önce Belediye binasında sürekli muhtarlarla toplantılar yapan Başkan Kasap, bu kez mahalleleri dolaşarak eksikleri yerinde inceledi. Önceki toplantılarda yapılan istişarelerde mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Başkan Kasap, Rize Belediyesi olarak teknik ekibe sorunların çözümü konusunda talimatlar veriyor.

Gün içerisinde Rize Belediyesi Meclis Üyeleri ile beraber 4 ayrı mahalleyi gezen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle sakinleri ve muhtarlar ile çay içerek sohbet etti.

KONUŞULANLAR SÖZDE KALMIYOR...

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın sürekli kendileriyle ilgilenmesi ve mahallelerinde bulunan eksiklerin giderilmesi noktasında Rize Belediyesinin çalışmalarından memnun olan mahalle muhtarları Başkan Kasap'a ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ettiler. Toplantıların sonuçsuz kalmadığını vurgulayan mahalle muhtarları konuşulanların sözde kalmadığını dile getirdiler.

Mahallelere yapmış olduğu ziyarette konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: "Daha önce siz muhtarlarımızla belediye hizmet binamızda sürekli toplantılar halinde olduk istek ve şikayetlerinizi dinledik. Taleplerinizi dikkate aldık notlarımızı tuttuk. Tutmuş olduğumuz notlar arasında öncelik sırasına göre taleplerinizi değerlendiriyor ve çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapma gayreti içerisindeyiz.  Muhtarlarla aramızdaki bağı koparmıyoruz ve bugün mahallelerinize gelerek taleplerinizi yerinde görmek istedik.  Bugün burada bize iletmiş olduğunuz talepleri not aldık. Önceki toplantılarımızda olduğu gibi bu taleplerinizi de dikkate alarak hizmet noktasında elimizden geleni yapacağız. Büyük oranla sorunlarınız asfalt yol bakım ve kanalizasyon çalışması yönünde olduğunu görüyoruz. Asfalt çalışmalarımız başladı. İnşallah bu sezon yeni asfalt tesisimiz sayesinde yoğun bir şekilde asfalt dökmeyi hedefliyoruz. Kanalizasyon ve alt yapı olarak eksiklerimizi Avrupa Birliği destekli bir hibe projemiz var. Bu proje çerçevesinde inşallah gerekli çalışmaları başlatacağız" dedi.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.