Başkan Kasap, Öğrencilerle 'Son Mektup' Filmini İzledi

Başkan Kasap, Öğrencilerle 'Son Mektup' Filmini İzledi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çanakkale Zaferi dolayısı ile öğrencilerle 18 Mart ‘ta vizyon’a giren “Son Mektup” filmini izledi. Filme İl Milli Eğitim Müdürü de katıldı.

Belediye Başkanı Kasap, Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebeti ile,  100 yıl önce… Çanakkale’den “Son Mektup” adlı Sinema filmini öğrencilere hediye ederek ücretsiz olarak izlettirdi. Sinema filmini Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender, Belediye Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi, Şube Müdürleri, Akpartili yöneticiler ve  İldeki Fen lisesi, İmam Hatip ve Sosyal Bilimler lisesi öğrencileri izledi.
 
 BAŞKAN KASAP, BAŞARIYI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ…

Prof .Dr. Reşat Kasap, Film öncesi öğrencilere kısa bir açıklama yaparak şöyle konuştu; “Belediye olarak Kültür ve sanatsal etkinliklerimize ağırlık vermeye devam edeceğiz. Başarıyı her zaman destekleyeceğiz. Biz klasik belediyecilik anlayışı ile değil, gençlerle iç içe olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket  edeceğiz. Fedakarlıktan kaçınmayacağız” diyerek öğrencilere iyi seyirler diledi.











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.