BAŞKAN KASAP, “PROJE ARTIK NETLEŞTİ”…

BAŞKAN KASAP, “PROJE ARTIK NETLEŞTİ”…

BAŞKAN KASAP, “PROJE ARTIK NETLEŞTİ”…

 Rize Entegre Su Projesi final toplantısı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap başkanlığında Belediye Encümen salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Kasap, Projenin artık taraflar tarafından netleştiğini dile getirerek düzeltilmesi gereken noktalarında kısa bir süre içerisinde çözüleceğini söyledi.

 Toplantıya Belediye Projeleri Avrupa Birliği Delegasyonu, Türk Delegasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Yatırım Dairesi Başkanlığı personelleri, müşavir firma ve belediye personelleri katıldı.

Belediye Başkanı Kasap, “IPA Projesi için İlgili Teknik Başkan Yardımcım, Birim Müdürü ve Teknik ekiple Kolları Sıvadık. Proje artık netleşti. Düzeltilmesi gereken veya eksik çalışmaları biran önce tamamlayıp çözüme kavuşturacağız“dedi.

2. ve Final toplantısında projenin saha incelemelerini yapan ekip, izlenilecek yolları belirledi. Atıksu ve İçme Suyu bileşenlerinin kalitesini sürdürülebilir kılmak olduğu bilgisini verdi.

Yapılan sunumlarla Rize Belediyesi’nin 2015-2016-2017 yıllarında yaptığı içme suyu şebekesi bakım, onarım ve arıza işlerinde kullanılan bütçe, kanalizasyon şebekesi bakım, onarım ve arıza işlerinde kullanılan bütçe verilerle gösterildi.

Toplantı Başkanlık makamında Ulaştırma Sektör Yöneticisi Akif Türkel, Avrupa Birliği Yatırım Daire Başkanı İsmail Raci Boyar ve Teknik heyetin kısa bir değerlendirmesi ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın hediye takdimi ile sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.