Başkan Kasap, Timya Vadisinde…

Başkan Kasap, Timya Vadisinde…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize'de yapımına devam edilen Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini yerinde inceledi. İnşaat alanını ve Camii inşaatını inceleyen Başkan Kasap, son durum hakkında yüklenici firma çalışanlarından bilgiler aldı.

 Rize Ve Türkiye İçin Önemli Kentsel Dönüşümlerden Bir Tanesi…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ,İncelemelerinin ardından yapmış olduğu açıklamada, “Rize Belediyesi olarak Timya Vadisi olarak adlandırılan Yeni Köy Mahallemizde başlatmış olduğumuz Kentsel Dönüşüm çalışmalarımız hızla devam etmekte. Çalışmaların son aşamasını bugün burayı inceleyerek değerlendirmek istedim. Her zaman ilimiz için en güzelini yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi. Projenin ilerleyişinde herhangi bir sorun yok. Türkiye'deki önemli kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi de Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'dir. Sayın Cumhurbaşkanımız'ın da başından beri takip ettiği Rize ve Türkiye için önemli kentsel dönüşümlerden bir tanesidir" dedi.

Başkan Kasap, Güzel Bir Yaşam Merkezi Olacak…

Başkan Kasap, Camii inşaatını“Rize için çok yeni ve modern bir yerleşim yeri oluşacak. Camisiyle, alışveriş merkezi ve çarşısıyla gerçekten çok güzel bir yaşam merkezi olacak. Rize'ye hem bu projeyle hem de başka projelerle hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuşarak Timya Vadisinden ayrıldı.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.