BAŞKAN KASAP; YENİMAHALLE VE PEHLİVANTAŞINA EVET ZİYARETİ

BAŞKAN KASAP; YENİMAHALLE VE PEHLİVANTAŞINA EVET ZİYARETİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Akşam namazını cemaatle birlikte Yeni Mahalle camiinde kılıp namazın ardından Yeni Mahalle ve Pehlivantaşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 Referandum çalışmaları kapsamında Yenimahalle ve Pehlivantaşı  Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Başkan Kasap, mahallenin sorunları üzerine mahalle muhtarları ve vatandaşlarla konuştu. Referandum sürecinden de bahseden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yatırımları mahalle sakinleriyle değerlendirdi.



Başkan Kasap;  “Yeni sürece yönelik olarak paylaşımları hep birlikte yapıyoruz, istişare ediyoruz. Hiçbir zaman iyinin sonu yoktur. İyinin düşmanı en iyidir. Belediye olarak projelerimizde epey bir yol aldık. Yürürlüğe koyma noktasında adımlar atıyoruz. Yalnız projelerimizi yürütürken mali sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin desteğiyle bu sorunları aşmaya çalışıyoruz. Birçok çalışmamız uygulama safhasına geçene kadar çok zaman alıyor. Bunun da sebebi bürokrasidir. Meydan projemize 3 yılda kazma vurduk çünkü bürokrasiden dolayı bir binayı almak için iki yıl uğraştım. Yavaş işleyen sistem ve bürokrasi en büyük engelimizdir. Engelleri ortadan kaldırma noktasında 16 nisan çok önemli bir tarihtir. Bu yüzden elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bu sorumluluk hepimizindir. Cumhurbaşkanımız bizim teminatımızdır. Beklemediğimiz kötü bir sonuç Cumhurbaşkanımız ın ve ülkemizin buruk bir sevinç yaşamasına sebep olacaktır. Bundan dolayı çevremizde kararsız olanlara hizmetlerimizi, yaptıklarımızı anlatacağız”dedi. 


 
Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt; “ Yapacaklarımız önünde bürokratik direnç daima engel olmuştur. Bürokratik oligarşi Türkiye'nin her kurumunda karşımıza çıkıyor. Bu sistem Allah’ın izniyle bu sorunların da önünü açıyor”dedi. 
Mahalle sakinleriyle karşılıklı soru cevap şeklinde  programlarını sona erdiren Başkan Kasap’a eşi Menduha Kasap ve Belediye teknik işlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen’de eşlik etti.


 
Mahalle sakinleri ziyaretleri ve daima ihtiyaçlarını karşıladıkları için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a ve Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt’e teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.