Başkan Kasap'tan Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Kasap'tan Öğretmenler Günü Mesajı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 Toplumların en önemli gücünün ve zenginliğinin iyi eğitimli, çalışkan, nitelikli, yeniliklere ve rekabete açık insan kaynağı olduğunu belirten Başkan Kasap, öğretmenlerin nitelikli insan kaynaklarını oluşturup geleceği inşa etmek noktasında en büyük paya sahip olduklarını söyledi.

Görev ve sorumlulukları dolayısıyla öğretmenlere şükran ve minnet borçları olduğunu ifade eden Başkan Kasap, “Öğretmenlerimizin göstermiş olduğu sabır ve özverili çalışmalar neticesinde geleceğin bilim adamları, sanatçıları, bürokratları, siyasetçileri, kısacası geleceğin modern Türkiye’sini oluşturacak nesil yetiştirilmektedir. Bu sebeple gelişmiş bir Türkiye için öğretmenlerimizin emek ve çabaları yadsınamaz bir öneme sahiptir” dedi.

Başkan Kasap, “Bu düşüncelerle değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.


<a href="https://www.sanalbasin.com/?ref=28500" id="hash-dcf2b6e5f7929aa7d7dadf253e7016babd166a0b" title="Bu site sanalbasin.com üyesidir" target="_blank"><img src="https://www.sanalbasin.com/dcms-themes/sanalbasin/img/sanalbasin_uyesidir.png" alt="sanalbasin.com üyesidir" /></a>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.