BAŞKAN KASAP’TAN ÖĞRETMENLERE ZİYARET…

BAŞKAN KASAP’TAN ÖĞRETMENLERE ZİYARET…

BAŞKAN KASAP’TAN ÖĞRETMENLERE ZİYARET…

 Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle Öğretmenlerimizi unutmadı. Başkan Kasap, Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek Öğretmenlere hediye takdiminde bulundu.

Öğretmenler günü münasebetiyle Pilot okul olarak seçilen Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini  ziyaret eden Belediye Başkanı Kasap ve beraberindeki heyeti , Okul Müdürü Metin Sandıkçı karşıladı.

Okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Kasap, Öğretmenler odasında bir süre sohbet etti.  Sorunları dinledi.

Başkan Kasap sohbetinde öğretmenlere yaptığı konuşmada; “Belediye olarak, belediye başkanı olarak eğitim camiasına pozitif ayrımcılık yapmanın gayreti içerisindeyiz. Normalde belediyelerin okullara yönelik olarak katkıları zaten olması bekleniyor. Ama dediğim gibi bizim bu hassasiyetimiz kendi geçmişimize de dayandığı için özellikle bunun gayreti içerisinde olmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Kasap, Okul öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayarak hediye takdiminde bulundu. Meslek hayatlarında başarılar dileyen Başkan Kasap, öğrenci ve öğretmenlerle toplu fotoğraf çektirerek programını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.