BAŞKAN METİN “ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU "

BAŞKAN METİN “ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU "

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günlerine” katıldı.

 Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi  tarafından düzenlenen “Kariyer Günlerine” katıldı.

  KARARLI BİR TUTUM ORTAYA KOYUN…
 
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi  Müdürlüğü  tarafından Kariyer buluşma gününde, Üniversite ve Akademisyenlik tecrübelerini öğrencilerle paylaşmadan önce ‘Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır’ diyerek sözlerine başladı. Başkan Metin, İnsanlara hizmet etme noktasında karşıma çıkan herkes için, Niyet ettim karşımdaki kişinin işini yapmaya düşüncesi ile  doğruyu yanlışı ayırt etmek noktasında kararlı bir tutum ve çözüm ortaya koymaya çalıştım. Sizlerde hedef ve ideallerinize kararlı bir tutum ortaya koyarak adım atın yürüyün.
 
BAŞKAN METİN, NE OLURSA OLSUN KİTAP OKUYUN….
 
 Kısa bir süre özgeçmişinden bahseden Başkan Metin, Kitap okumaya çok önem veriyorum. Öğretmenlerinizden de destek alarak sizde kitap okumaya önem verin. Peki ne olacak kitap okuyunca, sevgili öğrenciler bizim en büyük sıkıntımız kelime ve kavram hazinemizin az olması. Bu hazineyi kitap okuyarak zenginleştirmeniz doğrultusunda inanın diğer tüm dersleri de Matematik te Fizik te buna dahil anlama ve algılamada başarı sağlarsınız. Bununla da kalmaz hayatta da başarılı olursunuz. Bunu size bir abiniz bir öğretmeniniz olarak çok ciddi tavsiye ediyorum. Ne olursa olsun kitap okuyun. Şans hazırlıklarını tamamlamış insanların önünden fırsatlar geçerken onları değerlendirebilmesidir.


 
HEDEFLERİNİZ HERGÜN YÜZÜNÜZE ÇARPMALI
 
Öğrencilerin dikkatle dinledikleri Belediye Başkanı Rahmi Metin, Soru cevap kısmına geçmeden, “Mücadeleci olun. Yarın bugündür diyerek, şimdiden hedefleriniz olması lazım. Masanızın üzerinde o hedeflerin olması lazım. Hergün yüzünüze çarpması lazım tavsiyesinde bulundu. Yarım saatlik soru cevap kısmının tamamlanması ile Kariyer buluşması Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi  konferans salonunda sona erdi.











 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.