Bekaroğlu'nun İddialarına Mustafa Çelik'ten Yanıt Geldi

Bekaroğlu'nun İddialarına Mustafa Çelik'ten Yanıt Geldi

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun Fındıklı Futbol Sahası ile ilgili ortaya attığı iddiaya Rize Gençlik ve Spor eski Müdürü Mustafa Çelik'ten yanıt geldi.

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun Fındıklı Futbol Sahası ile ilgili ortaya attığı iddiaya Rize Gençlik ve Spor eski Müdürü Mustafa Çelik'ten yanıt geldi.

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fındıklı Futbol Sahası tribün inşaatının, AK Parti belediyeyi kaybettikten sonra durduğunu, müteahhit firmanın ise inşaatı bırakıp kaçtığını iddia etti. 
 
Bekaroğlu paylaşımda "Rize Amatör maçalarının çoğunun yapıldığı Fındıklı Futbol sahasının tribün inşaatı AKP Belediye Başkanlığı seçimini kaybettikten sonra durdu, müteahhit firma bu enkazı bırakarak ilçeden kaçtı." ifadelerini kullandı.


Bekaroğlu'nun bu iddialarIna cevap; Ankara Gençlik ve Spor Müdürü ve Rize Gençlik ve Spor eski Müdürü Mustafa Çelik'ten geldi.
 
"Yalanların Hangi Birisini Düzeltelim"
Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bekaroğlu'nu yalancılıkla itham etti. Fındıklı Futbol Sahası'nda haftada en fazla 2 resmi maçın oynandığını aktaran Çelik, Bekaroğlu'nun söylediği gibi Rize'deki amatör maçların çoğunun Fındıklı'da oynanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.



 
Tribün inşaatını yapan müteahhittin de işi bırakıp kaçmadığını ve hala Rize'de olduğu ifade eden Çelik, yasal tasviye sürecinden yararlanılarak işin tasviye edildiğini söyledi.



 
AK Partili belediye döneminde yatırımları planlanan 3 projede sona gelindiğini aktaran Çelik, Fındıklı Gençlik ve Doğa Kampı, Fındıklı Gençlik Merkezi ve 500 kişi kapasiteli Yurt İnşaatlarının bu sene hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.


 
"Yalan Siyaseti Her Daim Elinizde Patlayacaktır" 
Fındıklı Futbol Sahası tribün inşaatının ise güncellendiğini dile getiren Çelik, ihalenin 4 Eylül'de yapılacağını aktararak "Yalan yerine yetkililere sorsaydınız size bu cevapları vereceklerdi. Şunu daha iyi görüyoruz ki yalan siyaseti her daim elinizde patlayacaktır." ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.