Belediye Başkanları Rize'de Toplandı

Belediye Başkanları Rize'de Toplandı

AK Parti Rize İl Başkanlığınca Her Ay Düzenli Olarak Farklı Bir İlçede Gerçekleştirilen AK Parti Rize Belediye Başkanları Toplantısı, AK Parti Rize İl Başkanlığı Toplantı Salonunda Gerçekleşti.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayarın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti Rize İl Yürütme Kurulu Üyelerinin yanı sıra önceki toplantılardan farklı olarak AK Parti Rize İlçe Başkanları da katıldı.

Ağırlıklı olarak İlçelerdeki belediye hizmetleri ve vatandaşlardan gelen taleplerin konuşulduğu toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar "Normalde Belediye Başkanları toplantımıza, Belediye Başkanlarımız ve İl Yürütme Kurulu üyelerimiz katılırdı. Ancak bu toplantımızda İlçe Başkanlarımızı da davet ettik ve bu yoğun katılım için herkese teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz haftanın ve önümüzdeki süreci değerlendirmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için buradayız. Bu toplantıların amacı Teşkilat ve Belediyeler arası diyalogları arttırmak, Yerel Yönetimlerimizin yaptığı icraatları değerlendirmek ve Genel Merkezimizden bizlere gelen bilgileri Belediye Başkanlarımız ile paylaşmaktır. Teşkilat içindeki diyalogların artması ve daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için son derece önemli bir toplantıdır. İcra ettiğimiz bu toplantımızın gerek Partimize gerekse Memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

sas.20130411152103.jpg

Yaklaşık dört saat süren AK Parti Rize Belediye Başkanları Toplantısı Yaklaşan seçim nedeni ile Merkez ve ilçelerde başlatılan seçim çalışmalarının değerlendirilmesi, Belediyecilik ve hizmet alanında yürütülen çalışmaların müzakereleri ve karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından son buldu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.