Belediyespor Başarının Ardından Başkan Kasap'ı Ziyaret Etti

Belediyespor Başarının Ardından Başkan Kasap'ı Ziyaret Etti

Belediyespor Başarının Ardından Başkan Kasap'ı Ziyaret Etti

Artvin 'de yapılan U-19 Türkiye Şampiyonasında birinci olan   Rize Belediyespor Rafting Takımı büyük başarı gösterdi.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanlığı, Yusufeli Kaymakamlığı ve Yusufeli Belediyesi tarafından organize edilen, U-19, U-23 bay - bayan 1. Etap Türkiye Rafting şampiyonasında Erkekler U-19 Türkiye Şampiyonasında  Rize Belediyespor Rafting takımı büyük başarı göstererek birinciliği elde ettiler.

U-19 kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Rize Belediyespor Rafting Takımı, Milli Takım olarak Bosna - Hersek'te yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılacak.

İlimize bu başarıyı kazandıran U-19 kategorisi Rafting Takımı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret ederek sevinçlerini Başkan Kasap ile paylaştılar.

Sporcuları makamında kabul eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap açıklamasında; "Rafting takımımızın birinci olması Rize'miz adına bir gurur kaynağıdır.Türkiye şampiyonasında almış oldukları birinciliğin ardından Ülkemizi temsilen Bosna-Hersek'te yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına Milli Takımımız ve ilimizi temsilen katılacak olmaları bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonra daha da başarılı olmaları için Rize Belediyesi olarak  sporculara desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Bölge insanımızın yatkın olduğu spor dallarının ön plana çıkartılıp desteklenmesi noktasında adımların atılması gerekiyor. Rize Belediyesi olarak her zaman bu gibi faaliyetlerin yanında olduğumuzu belirterek takımımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum" dedi.

 

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.