Binlerce Öğrenci Yetiştiren Babaoğlu, Emekli Oluyor

Binlerce Öğrenci Yetiştiren Babaoğlu, Emekli Oluyor

Rize eğitim camiasının önemli ismi Mustafa Baboğlu, 41 yıllık öğretmenlik hayatını noktalayarak emekli olacağını duyurdu.

Rize'de binlerce öğrenciye eğitimcilik yapan Mustafa Babaoğlu emekli olacağını ilan etti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Babaoğlu; 41 yıl 4 ay 23 gün süren öğretmenlik mesleğinden emekli olacağını ifade etti.

 
Öğretmenlik mesleğine 07 Mart 1979 tarihinde Rize Çayeli Madenli İlkokulda başladığını aktaran Babaoğlu, Kars ve Rize illerinde toplam 27 yılı idari 14 yıldan fazlası öğretmen olarak çalıştığını belirterek "Onurla ve gururla yaptığım öğretmenlik mesleğinden, 30.07.2020 tarihinde emekli olmaya karar verdim." ifadesini kullandı.
 
Babaoğlu'nun açıklamasının devamı şöyle:
 
"Çok sevdiğim sevdam olan hayatımın en çok zamanını geçirdiğim, eğitim camiasından ayrılmak tabi ki beni etkilemiştir. Öğretmenlik kariyerim boyunca kanunlar çerçevesinde görev yapmaya çalıştım. Zamanımın büyük bir bölümünü, gecemi, gündüzümü okulda geçirdim. Aman, diktiğim fidanlar susuz kalmasın, aman aydınlık yolcularının önlerine karanlık çökmesin. Ülkemizin ve milletimizin geleceği olan çocuklarımızı, en başarılı bir şekilde yetiştirmek için gayret gösterdim. Başarılı ahlaklı yurdunu milletini seven, milli manevi değerlerine bağlı yüreği Atatürk sevgisiyle dolu nesiller yetiştirmek için gayret gösterdik.
 
Hayatımın en önemli bölümüne veda ederken, her zaman yanımda olan aileme, meslektaşlarıma, amirlerime, sevgili öğrencilerime, velilere çok teşekkür ediyor. En derin sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hoşça kalın.."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.