BİRBEN'DEN RİZE İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

BİRBEN'DEN RİZE İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Henüz ilimize tayin olup geleli 10 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen; Rizelinin gönlünde taht kuran Emniyet Müdürümüz Sayın Sadettin Aksoy maalesef ki Çankırı ilimize tayin edilmiştir.

 Henüz ilimize tayin olup geleli 10 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen; Rizelinin gönlünde taht kuran Emniyet Müdürümüz Sayın Sadettin Aksoy maalesef ki Çankırı ilimize tayin edilmiştir. 

Kısa sürede büyük işlere imza atarak halkın gözünde devletin otoritesini ve güvenini yeniden tesis eden bu başarılı bürokrata neden sahip çıkılmadığını anlamak mümkün değil. Yıllardır ilimize gelen başarılı bürokratları elimizde neden tutamadığımızı düşünmeden edemiyorum. Oysa kimler tarafından ilimize ne amaçla gönderildiği ve hatta ülkemize hangi hainliği yapmak için yetiştirildiği liyakatsiz ve içinde vatan sevgisi olmayan, Fetonun marifetiyle atamaları yapılan bir kısım bürokrat görevine hala devam edebilmektedir.
Yerelde İlimizin genelde Ülkemizin içte ve dışta da başarılı olabilmesi için öncelikle bu ihanet şebekesi temizlenmelidir. 
Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak her daim söylediğimiz şey illa da Vatanseverlik Liyakat ve Cesaret diyoruz. 


 
Rize ilimizde bu üç şartı sağlayan bürokrat sayımız kaç acaba?
Siyasi Partiler ve tüm STK’lar nasıl koltukları koruruz mantığıyla hareket ederse çıkan resim abuk sabuk bir resim olur. Rize’nin ve Rizeli’nin her alanda durumu ortada. Siyasette de ticarette de turizmde de hal kötü.
Rizedeki tüm etkin kurum, kuruluşlar ve kanaat önderleri tüm siyasi kaygıları bir kenara bırakıp Rize için Rizeli için bir şeyler yapmalı.
Yıllardır ilimize gelen başarılı bürokratlar bir gizli el marifeti ile buradan alınıp başka yerlere tayin edilmesi bir gelenek haline geldi. Rizeli olarak bizlerde üzerimize düşeni hiçbir zaman yapmadık. Böle gelmiş ama böyle gitmemeli. 
Sadettin Aksoy müdür olduktan sonra;
Kaçakçılık baronlarına göz açtırmadı.
Hap baronlarına göz açtırmadı.
Bahis baronlarına göz açtırmadı.
Esrar, eroin ve her türlü zehirle amansız bir mücadele verdi. Rize İlimizi yaşanabilir güvenli bir İl yapmak adına her türlü insiyatifi ve rizki alarak can siperane çalışan bir Bürokrattı Sadettin Müdür.
Öyle ise hangi şerefsiz baron yada kripto Fetoş piçi Müdürümüzden rahatsız oldu. Yada biz Rizeliler Rize yi neden umursamıyoruz.
Devlette devamlılık esasının varlığına inanan bir siyasi partinin İl Başkanı olarak biliyorum ki gelecek Emniyet Müdürümüzde aynı mücadelenin içinde olacaktır. Elinden geldiğince Rize nin ve Rizelinin yararına güzel hizmetler edecektir. Fakat mesele şudur ki; mevcut siyasi iktidar ve muhalefet partileri ve Biz Rizeliler neden başarılı bürokratlarımıza sahip çıkamıyoruz.
Ya “bir gizli el” ifadesi ile asıl ismi “kripto FETÖ’cüler” olan ihanet şebekesi Rize’de hala daha gücünü muhafazamı ediyor, yada Rize deki Siyasiler ve Tüm STK ların Rizenin yaşanabilir bir şehir Rizelinin sosyal kültürel alanda tam bir iyilik halinde olmasını umursamıyor olmasından mı kaynaklanıyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanından İl Başkanına ve oy veren sade vatandaşına kadar FETÖ ile en etkin mücadeleyi yapan ve hatta mücadele yapan tek partidir. Bu bağlamda Rize’ye gelen başarılı bürokratların daima yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
Ne demiştik; “Rize bizim önceliğimiz” çünkü “Rize bizim sevdamız”.
Yerelde Rize ve Rizeliyi, genelde Ülke ve Milletini seven herkesi seviyoruz. Tıpkı Sadettin Aksoy Müdürü sevdiğimiz gibi.   
 
  MHP İL BAŞKANI
 SERKAN BİRBEN
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.