‘Biz Gerekirse Rize’yi De Kandile Taşırız‘

‘Biz Gerekirse Rize’yi De Kandile Taşırız‘

Rize şehir içi minibüs şoförleri terör olaylarını protesto etti.

Minibüs şoförleri oluşturdukları araç konvoyu ile şehir turu attı. Kırmızı bayraklarla donatılan yaklaşık 100 araçlık konvoy Rize Otobüs Terminalinden hareket etti. Minibüsçüler şehir merkezinde kornalar çalarak yaşanan terör olaylarını protesto etti.

Grup adına bir açıklama yapan Rize şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Sultan Dinç “Ülkemizde son zamanlarda artan terör olaylarına karşı biz Rizelilerde sessiz kalamadık” dedi

Dinç yaptığı açıklamada  hepimiz vatanımıza milletimize bu günlerde daha çok sahip çıkmalıyız. Biz kan dökmeyi seven bir millet değiliz, ancak  söz konusu vatan olunca Dünyanın şah damarını kesmekten çekinmeyiz. Biz bu gün bu vatan üzerinde nefes alıyorsak; birileri nefesini feda ettiği içindir. Biz burada sağ yaşıyorsak birileri canını verdiği içindir. Biz yaşayalım diye canlarını feda eden şehitlerin haklarını ödemek mümkün değildir. Polis ve askerin şehit düşünce her yeri cennetle kokuyor. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu.


Başkan Dinç’in sözleri sık sık sloganlarla kesildi. Biz gerekirse Rize’yi de kandile taşırız pankartı açan grup grup ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun terörist’ sloganları atarak şehir merkezinde yürüdü. 












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.