Çamlıhemşin'de öğrenciler isteklerini ve şikayetlerini Kaymakam'a bildirecek

Çamlıhemşin'de öğrenciler isteklerini ve şikayetlerini Kaymakam'a bildirecek

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde öğrenciler isteklerini ve şikayetlerini kaymakama mektup yazarak dile getirecek.

 Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde Kaymakamlık tarafından geliştirilen "Kaymakama Mektup Projesi" hayata geçirildi. Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan'ın hayata geçirdiği proje çerçevesinde ilköğretim, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından kaymakamlık makamına yazılan mektupların tamamı okunuyor. 2 haftada 500 mektubun ellerine ulaştığını belirten Kaymakam Daştan, "Kaymakama Mektup Projesi'ni hayata geçirdik. Bu doğrultuda ilçemizdeki öğrencilerimize milli eğitim müdürlüğümüz aracılığıyla öğrencilerimizin taleplerini yazmalarını ve yazdıkları mektupları bizlere ulaştırmalarını istedik. 2 haftada 450 ile 500 arasında mektup elimize ulaştı. Öğrencilerimizin gönderdikleri mektuplarda isteklerini değerlendirip mektuplarını teker teker cevaplandırıyoruz. Bu projemiz sayesinde kendi dünyasında içindeki talepleri anlatmak isteyen öğrencilerimize ulaşmış olacağız" dedi.

Daştan, eğitime çok büyük önem verdiklerini dile getirerek "Öğretmenlerle ve okul aile birliğiyle bir araya geldik gördük ki bu çocuklara dokunulması gerekiyor bizde bu dokunuşu sağladık ve bakış açımız değişti. Bizde zaman içinde çocukların isteklerini yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı. 

İlköğretim, ortaokul ve lise öğrencileri ise ilk defa bir üst makamın kendilerine böyle bir fırsat sunduklarını ve bu fırsatın kendilerini çok memnun ettiğini belirttiler. 





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.