"Çankya'ya Milletin Adamı Yakışır"

"Çankya'ya Milletin Adamı Yakışır"

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi STK ziyaretlerine devam eden AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar, 12 yıldan bu yana Türkiye'deki yapılan hizmetlere ve yeni Türkiye yolundaki değişimlere dikkat çekerek " Yeni Türkiye yolunda Cumhurbaşkanlığı milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır."dedi

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar ziyaretlerine devam ediyor. Ayar beraberindeki il başkan yardımcıları; Ahmet Dokumacı, Mehmet Şehitoğlu, Ali Haydar Er, Murat Artan ve Şavaş Tabak'la birlikte Rize ticaret borsasını ve Rize serbest muhasebeci mali müşavirler odasını ziyaret etti.

Rize ticaret odası ziyaretinde Başkan Mehmet Erdoğan'la bir araya gelen Ayar buradaki ziyaretinin ardından Rize serbest muhasebeci mali müşavirler odasında oda başkanı Muammer Berberoğlu ile bir araya geldi.

Ayar, ziyaretleri sırasında ki konuşmalarında yeni Türkiye yolunda Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasının öneminden bahsederek şunları söyledi; "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldan bu yana Türkiye'nin en temel sorunlarını çözmek için cesaret ve kararlılıkla mücadele verdi. Nitekim geldiğimiz noktaya baktığımız zaman 12 yıl öncesine göre ekonomide istikrarlı, demokratikleşme yolunda büyük adımlar atmış, dünya arenasında adından söz ettiren, ekonomisiyle geleceğin güçleri arasına girmeye aday bir Türkiye görmekteyiz. Türkiye artık sağlıkta,  eğitimde ulaşımda ve birçok alanda yeni Türkiye yolunda hızla ilerlemektedir. Bütün bu hizmetlerin devamı için 10 ağustos cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemlidir.  AK Parti Hükümetinin yapmış olduğu bu yatırımların devam etmesi Türkiye'nin geleceği için çok önemlidir. Rize'nin evladı sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmasıyla şüphesiz bu hizmet kervanı daha da hızlanacak ve daha da büyüyecektir. Bu anlamda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteğin Hemşerilerinden geleceğinden şüphe etmiyorum. Biz Rizelilere büyük görev düşüyor." dedi
Rize Ticaret Borsa başkanı Mehmet Erdoğan ise başbakan Erdoğan'ın Türkiye ve Rize için hatta tüm Müslümanlar için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Rizeliler cumhurbaşkanlığı seçiminde gerekeni yapacaktır "  dedi.

Rize serbest muhasebeci mali müşavirler odasında oda başkanı Muammer Berberoğlu  da, "Rizeli  bir ismin hele ki  Recep  Tayyip  Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması  tüm Rizelileri  gurklandıracak bir durumdur. Yapılan bunca hizmetin devamı noktasın da Rizeliler üstlerine düşen görevi yapacaktır."  Dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.