Çay  Üretiminde Organik Tarıma Geçiş Eğitimi

Çay Üretiminde Organik Tarıma Geçiş Eğitimi

İlimizde 2007 yılından günümüze faaliyet gösteren Rize Doğal Kaynakları ve Yaban Hayatı Koruma Derneği tarafından hazırlanan , Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen " Çay Üretiminde Organik Tarıma Geçiş Eğitimi" Projesi 12/07/2017 Çarşamba günü Rize Ticaret Borsasında hayata geçiriliyor.

 İlimizde 2007 yılından günümüze faaliyet gösteren Rize Doğal Kaynakları ve Yaban Hayatı Koruma Derneği tarafından hazırlanan , Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı  tarafından finanse edilen " Çay  Üretiminde Organik Tarıma Geçiş Eğitimi" Projesi 12/07/2017 Çarşamba günü  Rize Ticaret Borsasında hayata geçiriliyor.

Söz konusu programda organik tarım uygulamalarının mevzuat altyapısı, bölge ekonomisine getirileri, çevresel yönden katkıları ve araziye uygulanması konularında uzman kişilerce teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek ve çalışmanın  sonunda iştirak edenlere katılım sertifikaları verilecektir.
Eğitimler 3 grupta (yaş çay üreticileri, sektörde çalışan teknik elemanlar ve fabrika işletmecileri) verilecek olup her bir eğitim 4 günde ( 3 gün teorik , 1 gün uygulamalı ) tamamlanacaktır. Eğitimlere katılanlardan katılımcı ücreti veya benzer adlar altında hiç bir ücret alınmayacaktır.
Eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlarımızın 12/07/2017 Çarşamba günü Rize Ticaret Borsasında hazır bulunmaları gerekmektedir.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.