Çay sektörü Çaytv ekranlarında masaya yatırıldı

Çay sektörü Çaytv ekranlarında masaya yatırıldı

Doğu Karadeniz'de 46 fabrikayla Türk çay sektörüne yön veren ÇAYKUR, bölgenin en önemli geçim kapılarından bir tanesi… Milyonlarca üreticinin ekmek kapısı olan çaykur’un bu yıl ki rekoltesi nasıl? 2019 yılının yaş çay kampanyası Çay televizyonunda yayınlanan gündem programında masaya yatırıldı. Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, sezonu değerlendirdi.

 Doğu Karadeniz'de 46 fabrikayla Türk çay sektörüne yön veren ÇAYKUR, bölgenin en önemli geçim kapılarından bir tanesi…  Milyonlarca üreticinin ekmek kapısı olan çaykur’un bu yıl ki rekoltesi nasıl? 2019 yılının yaş çay kampanyası Çay televizyonunda yayınlanan gündem programında masaya yatırıldı. Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, sezonu değerlendirdi.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması yaş çayda 4. sürgünün gelmesini sağladı. Paliç, bu sürgünün bahçeleri düzeltmek adına kullanılması gerektiğini söyledi.
 
Nevzat paliç rakamları da açıkladı…
 
Bey çay yönetim kurulu başkanı Hasan Uzun, Paliç’in açıkladığı rakamların doğru olmadığını iddia etti.
 
Gölge Çay Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca da özel sektöre karşı adaletsizlik olduğunu söyledi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PROGRAM VİDEO
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.