Çay Televizyonu Ekran Nöbetini Kırdı...

Çay Televizyonu Ekran Nöbetini Kırdı...

GUİNNESSS TÜRKİYE NEZARETİNDE 15 TEMMUZ EKRAN NÖBETİ REKORU….

 Çay Televizyonu 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle başlattığı 15 Temmuz Ekran Nöbetinde Türkiye rekoru kırdı. Tek sunucuyla 6 saat olan Türkiye Rekorunu 29 saate çıkartan Çay Tv ANKARA Temsilcisi İbrahim Eksilmez 15 Temmuz Ekran Nöbeti programında 63 canlı yayın konuğuyla 15 Temmuz’u konuştu. Ömer Halisdemir, İlhan Varank, Erol Olçak ve 249 Şehidin rahmet ve saygıyla anıldığı programda darbe girişimi süreci ele alındı.

13 Temmuz 2017 Perşembe 13.00 da başlayan 15 Temmuz Ekran nöbeti programında Çay Tv İstanbul stüdyolarından gerçekleştiriliyor. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak için planlanan program kapsamında tek sunucu ile kesintisiz canlı yayın gerçekleştiridi. Anadolu Yayıncılar Derneğinin destekleriyle gerçekleştirilen program Çay Tv İstanbul, Ankara, Trabzon ve Rize stüdyolarında yayına alınan konuklar eşliğinde yapıldı. Canlı yayın araçlarıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz ekran nöbeti canlı yayınlarına Ak Parti Genel Başkan yardımcıları Hayati Yazıcı, Çiğdem Karaaslan, Ahmet Sorgun ve Erol Kaya’nın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Milletvekilleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile gaziler katılıyor.

Guinness Türkiye Temsilciliği nezaretinde gerçekleştirilen yayında Çay Tv Ankara Temsilcisi İbrahim Eksilmez tek sunucu olarak katıldı. Resmi kayıtlarda yer alan 6 saatlik kesintisiz canlı yayın rekorunu gerilerde bırakan İbrahim Eksilmez konuklarıyla sadece 15 Temmuz’u konuşurken Guinnesss Türkiye Temsilciliği kesintisiz canlı yayını stüdyodan denetledi.

Anadolu Yayıncılar Derneğinin destekleriyle gerçekleştirilen 15 Temmuz Ekran Nöbeti canlı yayınında Milli birlik ve bütünlük konusunda ki üst düzey hassasiyetin yarattığı memnuniyete vurgu yapıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.