Çay TV Önemli Misafirlerini Ağırladı

Çay TV Önemli Misafirlerini Ağırladı

Bazı programlar çerçevesinde Rize bulunan Genpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem ve Güneydoğu Kanaat önderi Bedrettin Ekmen, Çay televizyonuna ziyaret gerçekleştirdi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çay Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak, gelen misafirlerin Rize’den Türkiye’ye önemli mesajlar verdiklerini söyledi.

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu, gerçekleştirdikleri programda Türkiye’nin önemli isimlerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Rize’den övgüyle söz eden Sosyal Siyaset Uzmanı Murat Çuhadar, şehirde görmek istediklerini sıraladı.

İstanbul Mardinliler Federasyonu Başkanı İbrahim Biter, teşekkür konuşması yaptı.

Rize programlarını değerlendiren Genpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem, buradan tüm Türkiye’de birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ülke gündeminde yaşananlar ile ilgili de değerlendirme yapan Dr. Erdem, başarısızlıkla sonuçlanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tehlikenin henüz geçmediğini ve halkın tetikte olması gerektiğini söyledi.

Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’den birlik ve beraberlik mesajı veren Güneydoğu Kanaat önderi Bedrettin Ekmen, “kimse Türkiye’yi bölemez” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.