ÇAYELİ FEN LİSESİNDE YAZ KAMPI HIZLA DEVAM EDİYOR

ÇAYELİ FEN LİSESİNDE YAZ KAMPI HIZLA DEVAM EDİYOR

Çayeli Fen Lisesi’nde Yaz Kampı bu yıl da yapılıyor. Okulun 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçen öğrencilerinin yanı sıra, aynı zamanda 10. Sınıftan 11. Sınıfa geçen öğrencilerinin de ilgi gösterdiği kamp içerik bakımından yoğun, bir o kadar da öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçları düşünülerek planlanmış. Hedef, öğrencilerin gireceği TYT ve AYT’de en iyi sonuçları elde etmeleri olan bu Yaz Kampı’nda toplamda 200 saat ders, 150 saat etüt, 40 saat tarama, 10 deneme yapılacaktır.

 Çayeli Fen Lisesi’nde  Yaz Kampı bu yıl da yapılıyor. Okulun 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçen öğrencilerinin yanı sıra, aynı zamanda 10. Sınıftan 11. Sınıfa geçen öğrencilerinin de ilgi gösterdiği kamp içerik bakımından yoğun, bir o kadar da öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçları düşünülerek planlanmış.

Hedef, öğrencilerin gireceği TYT ve AYT’de en iyi sonuçları elde etmeleri olan bu Yaz Kampı’nda toplamda 200 saat ders, 150 saat etüt, 40 saat tarama, 10 deneme yapılacaktır.



   Kampta hafta içi her gün sabah 09:00 da başlayan dersler 8 saat boyunca devam etmekte olup derslerden sonra 2 saat konu tekrarı yapılmaktadır.



Konu tekrarından sonra yapılan tarama sınavı, 2 saat ödev etüdü ve 2 saat sportif etkinliğin ardından öğrenciler istirahate geçmektedir.
      Böylece günlük 8 saat ders, 2 saat konu tekrarı, 2 saat tarama ve 2 saat ödev etüdü ile haftada toplam 40 saat ders, 10 saat konu tekrarı, 10 saat tarama ve soru çözümü ve 10 saat ödev çalışması yapılmaktadır. Bir haftasını geride bırakan Yaz Kampı, klimalı sınıfların serin havasında 5 hafta yatılı olarak devam edecek.


 
 Ayrıca Pazar günleri de öğrencilerin istekleri dikkate alınarak geziler düzenlenmektedir. Geçen yıl Marbudam Yaylası,Raşot Vadisi,Uzungöl ve Sultan Murat yaylaları ziyaret edilmiş olup bu yıl da Ayder. Palovit Şelalesi,Zilkale,Sultan Murat Yaylası  ziyaret edilecek.



Çayeli Gençlik Merkezi’nin katkılarıyla bir de sinema etkinliği gerçekleştiren öğrenciler akşamları da öğretmen eşliğinde sportif etkinliklere katılmaktadırlar. İyi bir sınav başarısının okuyup –anlama gücüyle yakından ilgili olmasından dolayı kampta son etütler okuma saati olarak uygulanmaktadır. 


 
Yoğun ancak fayda sağlayacakları bu kampta öğrenciler hedeflerine kilitlenmiş ve elde edecekleri en üst başarıyı yakalamak için ellerinden geleni yapıyorlar.













 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.