ÇAYELİ YÖNETİCİLERİNDEN İMKB FEN LİSESİNE MORAL ZİYARETİ

ÇAYELİ YÖNETİCİLERİNDEN İMKB FEN LİSESİNE MORAL ZİYARETİ

Çayeli Kaymakamı Oğuz ŞENLİK ve eşleri Ebru ŞENLİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve eşleri Emine ŞAHİN, ilçemizdeki bazı emekli öğretmenler ve 9 Mart İlkokulu´ndan öğretmenler İMKB Fen Lisesi’nde yatılı kalan öğrencileri yurtlarında ziyaret etti.

 Çayeli Kaymakamı Oğuz ŞENLİK ve eşleri Ebru ŞENLİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN ve eşleri Emine ŞAHİN, ilçemizdeki bazı emekli öğretmenler ve  9 Mart İlkokulu´ndan öğretmenler İMKB Fen Lisesi’nde yatılı kalan öğrencileri yurtlarında ziyaret etti.

 
İlçe Kaymakamımı Oğuz ŞENLİK önderliğinde gerçekleşen ziyaret öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. İlçe kaymakamı yurtta kalan öğrenciler ile sohbet etti. Onların sorunlarını dinledi. İlçe olarak onların daima yanında olduklarını ifade etti.

 
Okul müdürü Abdüllatif KÖMÜRCÜ yapılan ziyaretten dolayı İlçe Kaymakamı Oğuz ŞENLİK ve beraberindekilere teşekkür etti. Bu ziyaretin kendileri ve öğrencileri için son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. Öğrencilerin bu tür etkinliklerden son derece mutlu olduklarını ifade etti.

 
Gerek İlçe Kaymakamı Oğuz ŞENLİK gerekse İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN İMKB Fen Lisesinin ilçenin gözde okulu olduğunu ifade ederek onları önemsediklerini başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

 
Özellikle üniversite yolculuklarında kendilerinin daima destekçileri olduklarını belirterek öğrencilere başarılar dilediler.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.