ÇAYKUR, Çin'de fuara katıldı

ÇAYKUR, Çin'de fuara katıldı

Genel Müdür Sütlüoğlu: - "Amacımız ÇAYKUR'u daha fazla kişi ile buluşturabilmek. Bu amaç doğrultusunda potansiyel müşteri ve bayiler ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz"

 ÇAYKUR, Çin'de fuara katıldı

- Genel Müdür Sütlüoğlu:
- "Amacımız ÇAYKUR'u daha fazla kişi ile buluşturabilmek. Bu amaç doğrultusunda potansiyel müşteri ve bayiler ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz"
ÇAYKUR'un Asya'nın en büyük gıda fuarı olan ve Çin'in Şangay şehrinde düzenlenen SIAL China 2017 Fuarı'na katıldığı bildirildi.
 
Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ÇAYKUR'un ürünlerini tanıtmak, ihracat olanaklarını artırmak, dış pazar payını büyütmek, mevcut ve potansiyel bayilerle görüşmek amacıyla SIAL China 2017 Fuarı'nda yer aldıklarını belirtti.

 
Çayın ana vatanı Çin'de yoğun ilgiyle karşılaşmanın ayrı önem arz ettiğini vurgulayan Sütlüoğlu, "Çin çok büyük bir pazar. 3 binden fazla ulusal market zinciri noktası var. Biz bu noktaların bir kısmında yer alıyoruz. Amacımız ÇAYKUR'u daha fazla kişi ile buluşturabilmek. Bu amaç doğrultusunda potansiyel müşteri ve bayiler ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.