Çaykur kaliteden ödün vermeyecek

Çaykur kaliteden ödün vermeyecek

Çaykur kaliteden ödün vermeyecek

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu kaliteden ödün vermeyeceklerini bunun için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
ÇAYKUR 2. sürgün alımlarını sürdürürken, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu fabrika ve alım noktalarına yönelik denetimlerini arttırdı. Sütlüoğlu son olarak ÇAYKUR’a bağlı Of, Güneysu ve Çaykent bölgelerindeki birimleri denetledi.
ÇAYKUR olarak günde ortalama 7 bin ton yaş çay yaprağı aldıklarını belirten Sütlüoğlu, “İkinci sürgünde şu ana kadar toplam 87 bin 500 ton yaş çay yaprağı aldık. Günlük 7 bin ton civarında çay lamaya devam ediyoruz. Fabrikalarımızı ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Fabrikalarımızı tek tek dolaşarak gerek hammadde kalitesini, gerekse de işletme prosesinin doğru uygulanıp uygulanmadığını yerinde görüyoruz ve eksikliklerini tespit ettiklerimiz hakkında gerekli işlemleri yapıyoruz” dedi.


Sütlüoğlu, kaliteli yaş çay yaprağı alım ve kaliteli kuru çay üretim uygulamalarından hiçbir şekilde taviz vermeyeceklerini belirterek “Kalite bizim olmazsa olmazımız. Mutlaka bu kalitesi sağlayacağız. Buna kararlıyız. Bunu ÇAYKUR çalışanlarımızın da, üreticilerimiz de anlaması lazım. Bundan taviz vermemiz, geriye dönüş yapmamız mümkün değil. Çünkü bundan geri adım atmamız demek, çayımızın geleceğini yok etmemiz, çayımızın geleceğini öldürmemiz demek. Bunun bilincindeyiz. Bunun için gece gündüz çalışarak çayımızı en kaliteli şekle getirmeye, yanlışlarımızı düzeltmeye gayret ediyoruz ve İnşallah bunu sağlayacağız“ dedi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.