ÇAYKUR PERSONEL ALIMI YAPACAK

ÇAYKUR PERSONEL ALIMI YAPACAK

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına görevlendirilmek üzere giriş sınavı ile 8 kamu personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre tekniker, eksper ve mühendis olarak alım yapılacak. Yazılı sınav ile sonuçlandırılacak.

 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına istihdam edilecek giriş sınavı ile 8 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Alım mühendis, tekniker ve eksper olarak yapılacaktır. Atama sınav yönetmeliği gereği yapılacak sınava kimler hangi şartlarda başvuru yapabilecek.

 
Mühendis, Eksper ve Tekniker Alımı, Başvuru Şartları ve Şekli;
 
İlgili adayların bahsi geçen Çay İşletmeleri Kamu Personeli alımına başvuru yapabilmeleri için; her adayın 399 sayılı KHK’nın 7. Maddesinde belirtilen genel şartları haiz olması, YÖK onaylı olmak sureti ile ilgili fakültelerden mezun olunması ve 2018 KPSS P3 puan türünden de en az 70 puana sahip olması gerekmektedir.
 
13 Ekim 2019 Pazar günü saat 10:00’da yapılacak olan yazılı sınavdan önce adayların 27 Eylül 2019 tarihine kadar başvurularını, Rize Merkez’de yer alan ÇAYKUR binasına teslim etmeleri gerekmektedir.
 
Sınav konuları ve Mühendislik alanında talep edilen fakültelerin listesi aşağıda yer alan kılavuzda belirtilmiş olup adaylar öğrenim durumu ve diğer şartlar için kılavuz verilmiştir.
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.