Çaykur Rizespor'da Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı

Çaykur Rizespor'da Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçe karşısında aldığı 5-1’lik farklı mağlubiyet unutmaya çalışan Çaykur Rizespor İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe maçından sonra bir gün dinlenen Çaykur Rizesporlu futbolcular bugün Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri’nde toplanarak hafta sonu deplasmanda oynayacakları İstanbul Başahşehir maçı hazırlıklarına başladılar. Fenerbahçe maçı sonrası bazı futbol müsabakalarını izlemek için yurt dışına çıkan Teknik Direktör Hikmet Karaman düzenlenen idmana katılmadı. Futbolcular Yardımcı Antrenör Taşkın Güngör nezaretinde çalıştılar. Gribal rahatsızlığı bulunduğu için Fenerbahçe maçında oyundan çıkan Obraniak idmana katılmadı. Obranik’in henüz rahatsızlığını atlatmadığı evinde dinlendiği öğrenildi.

FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE SALDIRI ÜZDÜ

Çaykur Rizesporlu futbolcu Orhan Ovacıklı idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, Fenerbahçe maçını unutarak Başakşehir maçına kilitlendiklerini söyledi. Ovacıklı, Fenerbahçe kafilesinin uğradığı saldırıyı da değerlendirerek “Fenerbahçe’nin yaşadığı olayı duyunca çok üzüldük, korktuk. Yapılan saldırı çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. Sevindirici olan can kaybı olmaması. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Liglerin ertelenmesi bizim verebileceğimiz bir karar değil. Yaşanmış olan gerçekten ciddi bir olay. Direk şoföre yönelik bir saldırı yapılmış. Otobüs durdurulamasaydı çok daha kötü bir durum ortaya çıkabilirdi” Dedi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.