Çaykur Rizespor'da yerli harekatı

Çaykur Rizespor'da yerli harekatı

Hikmet Karaman yönetiminde sezonun ikinci yarısına damga vurmak isteyen Çaykur Rizespor, transferde hareketli. Obraniak'la kesin olarak anlaşan Yeşil-Mavililer; Yekta, Mustafa Yumlu ve Serdar Gürler'i renklerine bağlamak üzere

TFF’nin açıkladığı yeni yabancı kuralı birçok Anadolu kulübünü gelecek sezon için şimdiden harekete geçirdi. Herkes kaliteli yabancı peşinde. Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor’da ise durum tam tersi. Tecrübeli hoca, özellikle takımın iskeletini yerli isimlerden kurmanın planlarını yapıyor. Ludovic Obraniak’la her konuda anlaşmaya varan, yabancı olarak yalnızca Polonyalı oyuncuya imza attırmayı düşünen Yeşil-Mavililer’in hedefinde 3 kaliteli isim var. Yekta Kurtuluş, Mustafa Yumlu ve Serdar Gürler. 3 oyuncuyla ilgili de önemli gelişmeler var. İşte Rize’de transferde son durum.

Obraniak’ta işlem tamam

Werder Bremen’le kiralık görüşmesinden olumlu sonuç alındı. Oyuncu tesisleri ve şehri gezdi, çok beğendi. Taraflar arasında yalnızca para konusunda bazı pürüzler vardı. Ancak Karaman’ın mutlaka istediği oyuncu için şartlar zorlandı ve pürüzler aşıldı. Obraniak’ın ikinci yarıda Rize forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yekta memlekete dönüyor!

Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yollarını ayıracakları isimler arasında gösterdiği başarılı orta saha oyuncusunun Anadolu’dan çok talibi var. Hikmet Karaman da onu takımında görmek istiyor. Yekta şimdilik Trabzonspor’dan haber bekliyor. Eğer Bordo-Mavililer’in bu konuda bir adımı olmazsa aslen Rizeli olan oyuncunun imza atacağı tek takımın Çaykur Rize olduğu belirtiliyor.

Serdar gelebilir

Karaman’ın istediği bir diğer isim de Trabzon’dan... Bordo-Mavili takımda şans bulmakta zorlanan Serdar Gürler’i Rize istiyor. Geçen sezon Elazığ’daki performansı halen hafızalarda olan oyuncu için Trabzon’dan olumlu yanıt alındı. Oyuncuyla da anlaşılması bekleniyor.

Stopere Mustafa Yumlu

Viera ve Oboabana, Afrika Uluslar Kupası’na katılacağı için deneyimli teknik adam yerli bir stoper almakta kararlı. Trabzon’da gözden çıkarılan Mustafa Yumlu hedefteki ilk isim. Ancak Fırtına, oyuncuyu takasta kullanmak istediği için şimdilik transferin önü kapalı. Birkaç güne kadar konu netleşecek. Mustafa Yumlu’nun da Rize’ye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.