Çaykur Yeni Kapasite İle Sezona Hazır

Çaykur Yeni Kapasite İle Sezona Hazır

Çaykur; bu yıl da günlük 650 ton kapasite artışı ile yeni sezona 8 bin 650 ton günlük yaş çay işleme kapasitesi ile girme hedefiyle mevcut fabrikalarda kış sezonunda başladığı revizyon ve yenileme çalışmalarında sona geldi.

 Yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyip bilgi alan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu kapasite artırma çalışmalarının devam ettiği Hopa ve Fındıklı fabrikalarını ziyaret ederek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Mayıs başında kampanyanın açılabileceğini belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu : “Sezonun çok yaklaştığı bu günlerde çok hızlı bir şekilde kapasite artışı çalışmalarımız devam ediyor. Artık fabrikalarımızı toparlıyoruz. Mayıs’ın ilk haftasında muhtemelen kampanya başlayacak. Bunun için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor.  Teknik ekiplerimiz çalışıyor. Bize makine temin eden firmaları da çalıştırıyoruz. Bu sene 650 ton gibi rekor bir kapasite artışını çok kısa bir süre içerisinde bir kış sezonunda gerçekleştirmiş oluyoruz. İnşallah gelecek sezonda 8bin 650 ton gibi güçlü bir kapasite ile sezona gireceğiz ve vatandaşlarımıza daha iyi daha kaliteli hizmet sunacağız. Çayımızı daha taze olarak işleyeceğiz. “ dedi

ÇALIŞMALAR HEM ÜRETİM AYAĞINDA HEMDE PAZAR AYAĞINDA DEVAM EDİYOR

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu üretim ayağında üreticiyi rahatlatacak ve hammaddenin taze iken alınıp işlenmesini sağlayacak atılımlar yapılırken bir yandan da hem yurt içi hem de yurt dışındaki Pazar payını arttırmak için çalıştıklarını belirtti. Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “Bir ayağımız yurtdışında yeni bayiler oluşturmak üzere ülke ülke dolaşıyoruz. Bir taraftan da yurt içindeki bayilerimizi geziyoruz. Onların çalışmalarına nezaret ediyoruz. Bir taraftan da çay bölgesinde üretim ayağındaki çalışmalarımızı gece gündüz takip ediyoruz. 2015 yılını başarılı bir şeklide tamamladık. İnşallah 2016 yılında daha başarılı daha huzurlu bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz.



ÇALIŞMALARA YEREL YÖNETİCİLER DESTEK VERİYOR

Fabrikalarda yapılan çalışmaların çay sezonu başlayana kadar biteceğini ve çalışmalarda yerel yöneticilerinde kendilerine destek verdiğini belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi. Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “ İnşallah fabrikalarımızdaki bu kapasite artırma çalışmaları çay başlayana kadar tamamlanacak ve fabrikalarımız en iyi şekilde üreticilerimize hizmet verecek. Çalışmalarımızda yerel yöneticilerimizde ciddi katkılar destekleri oluyor. Hopa fabrikasında 90 ton artışımız var. Şu anda fabrika içerisindeki bazı işlerde Hopa Belediyemizin iş makineleri çalışıyor. Hopa belediye başkanımıza verdiği katkılardan desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.