Çaykurspor Güreş Ordu da Grup Müsabakaları Şampiyonu

Çaykurspor Güreş Ordu da Grup Müsabakaları Şampiyonu

Grekoromen Gençler Türkiye Şampiyonası Finallerine Katılma Başarısını Elde Ettiler.

 ÇAYKURSPOR GÜREŞ ORDU’DA GRUP MÜSABAKALARI ŞAMPİYONU

Ordu ilinde, 05-06 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu Genç Erkekler Grekoromen Grup yarışmalarında, Çaykurspor’lu 10 Güreşçi klasmanlarında dereceye girerek, 18-20 Mart 2016 tarihlerinde Rize’de yapılacak olan, Grekoromen Gençler Türkiye Şampiyonası finallerine katılma başarısını elde ettiler.

Gençler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları,Ordu B. Şehri Belediyesi, Altınordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor salonunda gerçekleşti. Müsabakalara 15 ilden 8 Klasmanda 150 güreşçi katıldı. Çaykurspor iki ayrı klasmanda iki grup birincisi çıkarmayı başardı. Çaykurspor’dan 96 kg. Klasmanında Cemal Kavrak ve 120 kg. Klasmanında Mevlana Eren Dal yarışmanın grup birincileri olarak altın madalya kazandılar. Yine Çaykurspor’lu güreşçilerden, 55 kg. Üzeyir Daş ve 66 kg. Taha Osman Avcı klasmanlarında grup ikincisi madalyasına sahip oldular. ÇAYKUR sporlu bir başka Güreşçi 74 kg. Ömer Gavuz Klasmanında Grup üçüncüsü madalyasını kazanmayı başardı.Çaykurspor’da 96 Kg. Kadir Hut yarışmanın beşincisi ve aynı kiloda Miraç Sofuoğlu yarışmanın yedincisi, 66 kg. Yavuz Albaş yarışmaların beşincisi, 84 kg. Emirhan Kopuz klasmanında yarışmanın yedincisi ve 66 Kg. M.Mustafa Arapoğlu yarışmanın sekizincisi olarak, Rize’de 18-20 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan, Türkiye Gençler Grekoromen Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkını elde ettiler.


Çaykurspor Güreş Kulübü Genel Kaptanı, Güreş Antrenörleri ve sporcuları, “Güreş Federasyonu tarafından Türkiye’nin değişik illerinde değişik tarihlerde yapılan müsabakalarda elde ettikleri önemli başarılarında, kendilerine en büyük maddi ve manevi desteği sağlayan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı sn. İmdat Sütlüoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dediler. Ayrıca, müsabakalar öncesi tesisi ve hazırlık çalışmalarında kendileri her türlü fiziki imkânı ve kolaylığı sağlayan, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve ekibine de teşekkürlerimizi iletiyoruz, şeklinde ifade ettiler. Haber ve Fotoğraflar: Bayram Ali KAVALCI-Ordu



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.