Cem Kazmaz Yeniden Aday

Cem Kazmaz Yeniden Aday

7 Haziran genel seçimlerinde Rize MHP 1. Sıra milletvekili adayı olan ve aynı zamanda MHP MYK Üyesi olan O.Cem Kazmaz, önümüzdeki erken seçimlerinde tercihini yine Rize’den yana kullandı.

  Rize’de yürüttüğü seçim kampanyası boyunca çayın hakkını savunan, her fırsatta çayın ve çaycının sorunlarını dile getiren, “ Çayın Savunucusu” lakabını alan O.Cem Kazmaz herkesi şaşırtarak adaylığını Rize’den yana kullandı.

 MYK Üyesi olması ve Ankara’da yaşaması nedeniyle önümüzdeki seçimlerde “Ankara’dan kesin milletvekili adayı olur” gözüyle bakılan Kazmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme sonrasında Rize’den Milletvekili adayı oluyor.

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmede Rize’den Milletvekili adayı olmak istediğini belirten Kazmaz, “Rize’nin hakkını hep savundum, Savunmaya da devam edeceğim. Benim başka bir ilden Milletvekili adayı olmak söz konusu değil. Ben Rizeliyim ve Rize’nin sorunlarını iyi biliyorum. Bu sorunların çözümünü de biliyorum. Tüm gücümü her zaman Rize için harcayacağım” dedi.

O.Cem Kazmaz’ın 2 Eylül Çarşamba günü MHP Genel Merkezine Milletvekilliği başvurusunu yapması bekleniyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.