Cenaze Namazları Aynı Camide Kılındı

Cenaze Namazları Aynı Camide Kılındı

Rize’de dün akşam Birbirlerini Vuran Alaç ailesinin 2 gencinin Yan Yana Kılanan Cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Rize PTT Müdürü Mehmet Alaç'ın oğlu Hızır Bünyamin Alaç ile kuzeni  Hasan Alaca arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Taraflar birbirine ateş açtı, açtıkları ateş sonucunda ikisi de hayatını kaybetti.

Silahlı kavga sonucu hayatını kaybeden ve amca çocukları olduğu öğrenilen iki kişi için bugün cenaze namazı kılındı.

Çaykent beldesi müderrisler camiinde kılınan cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı
Kılınan cenaze namazının ardından da hızır bünyamin alaç ve kuzeni hasan alaca toprağa verildi.

Olayda yaşamını yitirenlerden Hasan Alaca’nın akrabası olan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı gece boyu iki akraba ile görüşerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. İki aileyi uzlaştıran Başkan Bakırcı olayda yaşamını yitiren Hasan Alaca ve Hızır Bünyamin Alaç’ın cenazelerinin yan yana kılınmasını istedi, aileler uzlaştı. İki akraba için Çaykent Beldesi Müderisler Camiinde ikindi sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze öncesi Hasan Alaca’nın babası Mustafa Alaca ile Hızır Bünyamin Alaç’ın babası Mehmet Alaç taziyeleri birlikte kabul etti, cenazeleri de yan yana saf tutarak kıldı. Cenaze namazında imam ailelere sağduyu çağrısında bulundu. Kılınan namazının ardından iki akrabanın cenazeleri ayrı kabristanlıklarda toprağa verildi.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.